Detaylar
Kim cevapladı?Türksat Fiber’in de altyapınızda 100mbps verdiğini varsayarak, bence geçilmez. Çünkü Türknet’in DPI sınırlamasının az olması bile insana rahat veriyor. Yasaklı sitelere girmem, Discord vesaire kullanmam diyorsanız siz bilirsiniz. Ama bence gerek yok.
Hu tao
Yetkin
Ya hocam bu Türknet'in canlı desteği yok mu? Uygulamaya yöneltiyor, uygulamada da ise aptal bir al robotu var, anlayamadım ki CANLI DESTEK yok mu? Bunu mu bulamıyorum, ne yapacağım? İptal edeceğim. Onu bunu gördüm, bilgisayarda warp olmadan ne oyun oynayabiliyorum ne de web sitelerine girebiliyorum, da zerre memnun değilim.Türksat Fiber’in de altyapınızda 100mbps verdiğini varsayarak, bence geçilmez. Çünkü Türknet’in DPI sınırlamasının az olması bile insana rahat veriyor. Yasaklı sitelere girmem, Discord vesaire kullanmam diyorsanız siz bilirsiniz. Ama bence gerek yok.
- Makaleler
- 2
AI Bot seni müşteri hizmetlerine yönlendirmiyor mu?Ya hocam bu Türknet'in canlı desteği yok mu? Uygulamaya yöneltiyor, uygulamada da ise aptal bir al robotu var, anlayamadım ki CANLI DESTEK yok mu? Bunu mu bulamıyorum, ne yapacağım? İptal edeceğim. Onu bunu gördüm, bilgisayarda warp olmadan ne oyun oynayabiliyorum ne de web sitelerine girebiliyorum, da zerre memnun değilim.