akif42

Üstün
Güncel olarak 700 download, 43 upload alıyorum. Bir tek bende mi, sizde de öyle mi?

1783089411953.webp

İzmir'de yaşıyorum. Son 3-4 gündür indirme hızım gayet normal ama upload çok ciddi derecede düşüyor. 980 megabit upload almam gerekirken bazen 300, hatta 25-45'lere kadar düşüyor. Online işlemlerden destek kaydıda açamıyorum bağlantı yok diyor bazen girmiyor.

Güncel olarak 700 download, 43 upload alıyorum. Bir tek bende mi, sizde de öyle mi?

Eki Görüntüle 262760

Modem çok ısınıyor mu, onu kontrol edin çünkü 1000'lik pakete ucu ucuna yeten bir model bu Keenetic için. İşlemcisi sıcaklıktan dolayı tam hızı iletemiyor olabilir ya da nnomad'ın da dediği gibi TürkNet kaynaklı olabilir. Çevrenizde başka kullanan var ise tanıdıklarla karşılaştırın.
Modemin işlemci yükünü test yaparken takip edin %100 e ulaşıyor mu ?

Modem çok ısınıyor mu, onu kontrol edin çünkü 1000'lik pakete ucu ucuna yeten bir model bu Keenetic için. İşlemcisi sıcaklıktan dolayı tam hızı iletemiyor olabilir ya da nnomad'ın da dediği gibi TürkNet kaynaklı olabilir. Çevrenizde başka kullanan var ise tanıdıklarla karşılaştırın.
Modemin işlemci yükünü test yaparken takip edin %100 e ulaşıyor mu ?
İşlemci yüküne nasıl bakabilirim?

İşlemci yüküne nasıl bakabilirim?

Hız testi VSS yaparken, modem arayüzüne girip sistem gösterge panelinin kısmını tıkla, aşağıya doğru indir, orada işlemci ve RAM yükleri anlık gözüküyor. Test yaparken oradan takip edersin; %100'lere vurmuyorsa, TurkNet altyapısından kaynaklı olabilir sorun.