zaten ben iptal talebimi de açtım iptal ettim interneti
Başka İSS neden geçmedin? İptal edince sıradaki alacağın internette tekrar 1200 lira kurulum alıyorlar, geçişte alamıyorlar.
zaten ben iptal talebimi de açtım iptal ettim interneti
Hocam ücretsiz kurulum yazıyor ama ? bu arada bu paketi almak istiyorum adresimde türk telekom fiber olmadığından kaynaklı getirirlerse 18 aylık taahütlü olan paketleri yapıcam.Başka İSS neden geçmedin? İptal edince sıradaki alacağın internette tekrar 1200 lira kurulum alıyorlar, geçişte alamıyorlar.
Hocam ücretsiz kurulum yazıyor ama ? bu arada bu paketi almak istiyorum adresimde türk telekom fiber olmadığından kaynaklı getirirlerse 18 aylık taahütlü olan paketleri yapıcam.
![]()
Evde İnternet Kampanyaları ve Paketleri | Türk Telekom
Türk Telekom'un ayrıcalıklı evde internet dünyasına katılmak ister misin? Türk Telekom evde internet kampanyaları, paketleri ve fiyatları için hemen tıkla!bireysel.turktelekom.com.tr
Bunun aynısını ben de sordum ve aynı cevabı aldım. Çok ilginç, tuzağa düşürme yöntemi bulmuş adamlar resmen ya.Arıyorum fiber çekerseniz size geçeceğim diyorum "yok önce VDSL alın sonra dönüşüm talebi açın" diyorlar, VDSL alınca fibere geçireceklerinin hiçbir garantisi yok, tuzağa düşme.
Teşekkür ederim hocam. Bugün beni aradıkları zaman dedim, eğer interneti yaparsanız iptal başvurumdan vazgeçeceğim; yani kullanmaya devam edeceğim. Bana pazartesiye kadar bekleyin dediler, yapmaya çalışacağız dediler. Salı günü otomatik iptal olacak zaten. Neyse, sabreden derviş muradına ermiş diyerek bekliyorum inşallah interneti düzeltirler.Merhaba,
Konu sahibi zaten aboneliğini iptal etmiş ama yine de etiketlendiğim için kısaca bilgi verip kaçayım.
Konu sahibinin yaşadığı olay bir ayıplı hizmet kapsamına girebilmektedir. Nasıl ayıplı malda tüketicinin seçimlik hakları varsa ayıplı hizmette de tüketicinin seçimlik hakları bulunmakta. Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'un 15. maddesi de bu seçimlik hakları düzenlemiş:
Eki Görüntüle 271973
Görüldüğü üzere bu haklardan biri de sözleşmeden dönme. Yani bu konuya uyarladığımızda aboneliği iptal ettirmek. Konu sahibi de esasen sözleşmeden dönmüş ve internet aboneliğini iptal ettirmiş.
Geçmiş olsun diyelim. İyi sosyaller.