Burada veya TP'de insanları uyarmıştım. 2024 yılında taahhütsüz hizmetin can yakacağını dile getirmiştim. Gördüğüm kadarıyla yapılan bu zam, önden ufak bir düzeltme tadında. 3 ay içinde 2. bir zam daha yapabilirler.

1 yıl önce 1Gbps için 380TL'ye taahhüt vermiştim. Şimdi o paraya alternatif firmalarda 100Mbps alabilirim. Enflasyonun yüksek olduğu yerde orta ve uzun vadeli düşünmek lazım...

Evet. Fiyatlar uçmuş durumda. Gerçi neyde uçmadı ki fiyatlar. Rakamlar çok yükseldi. Çalışanın aldığı rakamlar yerinde sayıyor. Ne biçim bir hal aldı her şey anlamak mümkün değil maalesef. 3 veya dört ay sonra bir zam daha çakar. TurkNet 500'e bağlar konuyu. TurkNet pişmanlık.

Rezil bir firma. 1000mbps kullanmıyorsanız bırakın. TT altyapısıyla hizmet veren muadil firmalar var.

Türk Telekom bile normalde ilk defa müşteri olanlara ilk 1 yıl atıyorum 200 son 12 ay 300 TL yapıyordu. Şimdi ise ilk 3 ay 350 son 9 ay 500 olmuş.

Nasıl bir işin içindeyiz biz hayret ediyorum.

250 lira türk telekom zam geleceğini bildiğim için 2 yıl taahhüt yapmıştım. Şimdi durmadan arıyorlar fiyatı yükseltmek için no’ya basıyorum.:D