Benim anlamadığım bunlar da diğer operatörler gibi, altyapı hizmetini Türk Telekom'dan kiralıyorlar eğer altyapıalrı yoksa peki. TurkNet'in bahanesi şuydu Türk Telekom zam yapıyor mecbur bizde yapıyoruz peki. Bu adamlar neden zam yapmıyor? 200 lira gibi komik bir rakama 100 Mbps satabiliyorlar? Bence bu tamamen arz talep meselesi TurkNet'e çok arz talep olduğundan fiyatları bu kadar şişiriyorlar sırf reklam başka hiçbir şey değil.

Benim anlamadığım bunlar da diğer operatörler gibi, altyapı hizmetini Türk Telekom'dan kiralıyorlar eğer altyapıalrı yoksa peki. TurkNet'in bahanesi şuydu Türk Telekom zam yapıyor mecbur bizde yapıyoruz peki. Bu adamlar neden zam yapmıyor? 200 lira gibi komik bir rakama 100 Mbps satabiliyorlar? Bence bu tamamen arz talep meselesi TurkNet'e çok arz talep olduğundan fiyatları bu kadar şişiriyorlar sırf reklam başka hiçbir şey değil.

TurkNet'in maaliyetleri çok fazla diğer sağlayıcılara göre daha fazla çünkü kendi altyapısı var bir de TurkNet sponsorlara çok fazla para döküyor. Yoksa Türk Telekom'un 100 MBPS Port ücreti 135TL

Sponsorlara para dökmesinin ne gibi avantajı var :D Boş hizmet.
Reklam yapıyorlar işte zaten TurkNet'in şu an yeterince bilinirliği var sponsora gerek yok bence

Destek olarakta gayet iyiler bu arada canlı destek veya online işlemlerden ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:
Destek olarak da gayet iyiler bu arada canlı destek veya Online işlemlerden ulaşabilirsiniz.

Geçen gün hattımda sıkıntı olduğu için TurkNet'e yazdım, ilk başta "Modemden hallettik" deyip çözüldü olarak işaretlediler. "Benim modemimde değil, ONT cihazımda sıkıntı var. Destek ekibi yollayabilir misiniz?" dedim. Tamam dediler ve o gün içindeki planlarımı kenara atıp beklemeye koyuldum. Evime uğramadan "Ekiplerimiz santralden size ulaşan kablolarda sıkıntı olmadığını görmüştür." yazıp kısa kesmeleri, müşterisini ne kadar umursamayan bir şirket olduğunu gösterdi.