TurkNet 400 TL Oldu

Türknet gelmiş geçmiş en rezil firmadır. Ne müşteri hizmetlerinin hizmeti hizmet ne verdiği hizmet hizmet.

Türk Telekomdayım. Mart 2025’e kadar 179 Tl vereceğim. İkna kampanyası kullanıyorum. Bu arada 100 mbit tarife kullanıyorum. Bu sene eve fiber geliyor, ekip doğruladı:

Bu zam furyası yüzünden, yaklaşık 3-4 ay önce Türknet'ten istemeyerek de olsa Türk Telekom'un 6 ay 220₺, 18 ay boyunca 440₺ taahhütlü kampanyasına geçtim. Türknet müşteri temsilcisi o zamanlar "400 liralara çıkması yıllar alır" gibi bir şey söylemişti, tabii ki inanmadım.
Şimdi ne kadar doğru bir karar verdiğimi yeniden anladım. Artık her alanda taahhütlü paketler kullanmaya çalışıyorum.
Türknet de taahhütlü paketler sunmalı. Bu ekonomide hiç kimse sürpriz fiyatlar görmek istemez.

Senin diğerlerinden ne farkın kaldı şimdi? TurkNet.

Allah Netspeed'in başına getirmesin.

Kaç Mbps?

Bundan 1 sene önce TurkNet sözleşmesiz diye herkes övüyordu. İstediğimiz zaman ayrılabiliriz, hahahaha siz sözleşmeniz var ayrılamazsınız ceza yersiniz diye laf vuruyorlardı. Hadi hadi şimdi ayrılın görelim. Sözleşmesiz nasılsa ayrılında görelim. 1000 Mbps hızı 482 TL'ye kullanıyorum 2026'a kadar da sözleşmem var. Oh miss gibi hız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…