Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
13
Yer
İstanbul
Sabahtan beri bu rezil ISS ile uğraşıyorum. Kullanıcı adı ve şifre göndermişler fakat Wi-Fi olmadığı için modem arayüzüne giremiyorum. Arıza kaydı veya teknik destek almak istiyorum. Hiçbir şekilde kendilerine ulaşamıyorum. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu konularda biraz fazla cahilim sanırsam. En baştan Google'a IP adresi yazarak başlayacağım değil mi işlemlere? Adım adım anlatırsanız çok sevinirim.

Hayır Google değil, adım adım anlatmaya çalışayım sana dostum.

1753367402749.webp

1. Önce modemin üstünde bir düğme vardır, genelde iğne ile kullanarak resetle. (10 saniyeden fazla basılı tutarak)
  2. Modem kendine gelsin, Wi-Fi'den bağlantı kur.
  3. Şifre modemin arkasında yazar. 43x44)5921% gibi bir şey olur genelde.
  4. Bağlandıktan sonra 192.168.1.1 oluyor ama sen doğrusunu bilirsin modemin modeline göre arayüze gir.
  5. Arayüze girince giriş: Admindir şifre: Ya boştur ya da TTNET gibi bir şeydir. (modemin modeline göre Google'dan bakabilirsin.)

1753367105148.webp

1. Giriş yaptıktan sonra istersen hızlı kurulum yapıp Wi-Fi adı ve şifreni güncelleyebilirsin ya da uğraşamam dersen sadece resimdeki gibi "WAN" menüsünü bulup, TurkNet'ten aldığın kullanıcı adı ve parolanı gireceksin.

1753367235862.webp

Girdikten sonra internete bağlanacaksın. Başka bir şey yapmana gerek yok.
Hocam hızlı kurulumdan e-posta şifre girdiysen internet gelmedi mi? TurkNet kurulumu daha önce yapmadım ama modem arayüzlerine hakimim.
Şimdi şifre belirledim. Yükleniyor ekranında. Bekliyorum bakalım.
Kurulumu tamamladım fakat şimdide internet yok. Türknet ile alakalı bir durum bu galiba. Şifreyi girince internete bağlanıyor fakat internet yok.

Dosya Ekleri

• IMG_20250724_175636.webp
    IMG_20250724_175636.webp
    3 MB · Görüntüleme: 34
Sol menüler altında genişbant'ı bulabilir misin?

Bu arada hani bunların müşteri hizmetleri başlamıştı şöyle iyiydi böyle iyiydi.

Bant yönlendirme diye bir şey buldum. Geniş bant bulamadım.

Bu arada hani bunların müşteri hizmetleri başlamıştı şöyle iyiydi böyle iyiydi.

Kesinlikle yalan. Muhatap bulamıyorum sabahtan beri. Satın alırken çok ilgililer, aldıktan sonrası kesinlikle yok.

Şunu izleyip o ayarları bulabilir misin? İşteyim çıkmam lazım çünkü :).

Tp-link modemde bu ayarı bulamadım.

Şunu izleyip o ayarları bulabilir misin? İşteyim çıkmam lazım çünkü :).

Türk Telekom'a kurban olayım ya. Aradılar şimdi TurkNet'ten, ilk defa ulaşabildim gözlerim yaşardı duygulandım. Bu işlemlerin aynısını yaptırdı yine olmadı. Numaranızı farklı birime aktaracağım sizi arayacaklar dedi. Sanmıyorum arayacaklarını fakat bekliyorum.

Son düzenleme:
Kolay Menü içerisinde Kolay Kurulum seçeneği var mı? Eğer kullanıcı adı ve şifre iletildiyse rahatlıkla girdikten sonra bağlanabilmeniz lazım. TurkNet üzerinde aktif mi görünüyor bağlantınız?

Kolay Menü içerisinde Kolay Kurulum seçeneği var mı? Eğer kullanıcı adı ve şifre iletildiyse rahatlıkla girdikten sonra bağlanabilmeniz lazım. TurkNet üzerinde aktif mi görünüyor bağlantınız?
Kolay kurulumdan kullanıcı adı ve şifreyi 3 defa girdim. Hiçbirinde bağlanamadım.