akay1

Üyecik
Bina yeni olduğu için altyapı binada yok ama yan binalarda var. Eski binada da yıkılmadan önce vardı. 3 aydır bekliyorum, “gelir” diyorlar ama proje çizildiğine dair bile bir şey yok. Binanın içinde fiber kablo da müteahhit tarafından döşendi sadece. Öneriniz var mı?

TurkNet CEO'suna LinkedIn üzerinden yazmayı dene, geri dönüş alabilirsin belki. Bazı arkadaşlar dönüş aldıklarını ve altyapının geldiğini söylediler. Ben de o yüzden 1-2 gün önce Cem Çelebiler'e LinkedIn üzerinden yazdım belki geri dönüş yapar da altyapı gelir diye.

TurkNet'in altyapısı yok. Türk Telekom'un altyapısını kullanıyorlar.
TurkNet'in kendisine ait 1000 Mbps destekli altyapısı bulunmaktadır.

Hatta bu haritayı kontrol edebilirsiniz. Techolay'in GigaFiber haritası:
Bina yeni olduğu için altyapı binada yok ama yan binalarda var. Eski binada da yıkılmadan önce vardı. 3 aydır bekliyorum, “gelir” diyorlar ama proje çizildiğine dair bile bir şey yok. Binanın içinde fiber kablo da müteahhit tarafından döşendi sadece. Öneriniz var mı?
TurkNet bölge ekibinden tanıdık birini bulabilirseniz direkt olarak talep edebilirsiniz. Muhtemelen fiber kullanan komşularınizdan tanıyan vardır. Ya da yolda yapıştırılan TurkNet stickerlarinda numara olabiliyor.

TurkNet CEO'suna LinkedIn üzerinden yazmayı dene, geri dönüş alabilirsin belki. Bazı arkadaşlar dönüş aldıklarını ve altyapının geldiğini söylediler. Ben de o yüzden 1-2 gün önce Cem Çelebiler'e LinkedIn üzerinden yazdım belki geri dönüş yapar da altyapı gelir diye.
Valla hocam TT müdürlerine de altyapı için yazanlar türedi. İşe yarıyor da. Bu gidişle üst yöneticiler LinkedIn hesaplarınıda kapatcaklar. 😃

Turknet destek ekibinden de istediğim sonucu alamazsam artık bende üst yöneticilere mesaj atacağım.