Bina yeni olduğu için altyapı binada yok ama yan binalarda var. Eski binada da yıkılmadan önce vardı. 3 aydır bekliyorum, “gelir” diyorlar ama proje çizildiğine dair bile bir şey yok. Binanın içinde fiber kablo da müteahhit tarafından döşendi sadece. Öneriniz var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?emilbreivik
Uzman
TurkNet CEO'suna LinkedIn üzerinden yazmayı dene, geri dönüş alabilirsin belki. Bazı arkadaşlar dönüş aldıklarını ve altyapının geldiğini söylediler. Ben de o yüzden 1-2 gün önce Cem Çelebiler'e LinkedIn üzerinden yazdım belki geri dönüş yapar da altyapı gelir diye.
TurkNet'in kendisine ait 1000 Mbps destekli altyapısı bulunmaktadır.TurkNet'in altyapısı yok. Türk Telekom'un altyapısını kullanıyorlar.
Hatta bu haritayı kontrol edebilirsiniz. Techolay'in GigaFiber haritası:
Temelini atmış olduğum TurkNet GigaFiber haritası artık en güncel sürümüyle burada olacak:
Konu altına lütfen bölgenizde GigaFiber varsa belirtin. Buna göre haritayı güncelleyeceğiz.
Özellikle mahalle belirtirseniz seviniriz.
Konu altına lütfen bölgenizde GigaFiber varsa belirtin. Buna göre haritayı güncelleyeceğiz.
Özellikle mahalle belirtirseniz seviniriz.
Bu çalışmanın bazı bölümlerinde Donanım Haber ve Techolay forumunda paylaşılan haritalardan yararlanılarak geliştirmeler yapılmıştır.
- Recep Baltaş
- altyapı gigafiber harita turknet turknet gigafiber
- Forum: TurkNet
TurkNet bölge ekibinden tanıdık birini bulabilirseniz direkt olarak talep edebilirsiniz. Muhtemelen fiber kullanan komşularınizdan tanıyan vardır. Ya da yolda yapıştırılan TurkNet stickerlarinda numara olabiliyor.Bina yeni olduğu için altyapı binada yok ama yan binalarda var. Eski binada da yıkılmadan önce vardı. 3 aydır bekliyorum, “gelir” diyorlar ama proje çizildiğine dair bile bir şey yok. Binanın içinde fiber kablo da müteahhit tarafından döşendi sadece. Öneriniz var mı?
ynl
Başarılı
Valla hocam TT müdürlerine de altyapı için yazanlar türedi. İşe yarıyor da. Bu gidişle üst yöneticiler LinkedIn hesaplarınıda kapatcaklar.TurkNet CEO'suna LinkedIn üzerinden yazmayı dene, geri dönüş alabilirsin belki. Bazı arkadaşlar dönüş aldıklarını ve altyapının geldiğini söylediler. Ben de o yüzden 1-2 gün önce Cem Çelebiler'e LinkedIn üzerinden yazdım belki geri dönüş yapar da altyapı gelir diye.
Turknet destek ekibinden de istediğim sonucu alamazsam artık bende üst yöneticilere mesaj atacağım.