Tahir.bin

Uzman
Yer
Kayseri
2 kere desteğe yazıdım fakat bir sorun yok diyorlar, görüşmeyi sonlandırıyorlar. 3 kere 15 dk araylar test attım sorun olmasına rağmen yokmuş gibi davranıyorlar. Pingim çok iyi fakat hızlar berbat, ekran görüntüleri şu şekilde;

Göründüğü üzere çok iyi bir veri akışı var fakat uploadı koklatarak vermişler. Ayrıca Türk Telekom'da değerlerim 93 download 19 upload idi. Sizce ne yapmalıyım?

Ekran görüntüsü 2026-01-26 173326.webp

Ekran görüntüsü 2026-01-26 185033.webp

1769442835655.webp

Açıkçası VDSL'i pek sallamıyorlar. BTK şikayet edin LinkedIn'den CEO'ya yazın o zaman hemen dönerler. Ben o şekilde sonuç almıştım.

2 kere desteğe yazıdım fakat bir sorun yok diyorlar, görüşmeyi sonlandırıyorlar. 3 kere 15 dk araylar test attım sorun olmasına rağmen yokmuş gibi davranıyorlar. Pingim çok iyi fakat hızlar berbat, ekran görüntüleri şu şekilde;

Göründüğü üzere çok iyi bir veri akışı var fakat uploadı koklatarak vermişler. Ayrıca Türk Telekom'da değerlerim 93 download 19 upload idi. Sizce ne yapmalıyım?

Modeminize ulaşan fiziksel hız downstream için 88 Mbps, upstream için ise 8192 Kbps yani 8 Mbps olarak görünüyor.
Hattınızın kapasitesi aslında upload tarafında 37 Mbps'e kadar çıkabiliyor. Yani fiziksel bir kablo sorununuz yok. TurkNet hattınızı kısıtlamış.

TurkNet bir zamanlar aynısını bana da yapıyordu. Zorlayacaksın gerekirse her gün desteğe yazıcaksın. İllaki bakmak zorundalar.

Yaşadığım yere göre mümkün değil.

Benim de 75 maksimum veriyordu. 40'a düşürmüşlerdi hatta kesinlikle olmaz hatlar dayanmaz diye arayada Telekom'dan birini soktular adam 2 kez git gel yaptı şikayet üzerine. Sonrasında bayağı mücadele ederek başardım eski hızı verdiler uzun zamandır da düşme kopma olmadı.