Detaylar
Kim cevapladı?Burada bulunan kimse TurkNet'te yetkili biri değil, sizi zorla VDSL'e geçiremez. Bir de, neden VDSL istiyorsun?
EFI Shell
Yetkin
Neden VDSL istiyorsunuz? Evet, TT'nin G-PON'u ya da kendi G-PON altyapıları var ise artık diğerlerine izin verilmiyor.Merhaba, Millenicom VDSL kullanıyorum TurkNet VDSL geçmek için aradım adresimi verdim. Fiber var sizin adreste dendi VDSL geçemezmişim, öyle hizmet verilmez dendi. Böyle bir şey var mı? Ben VDSL istiyorum.
Turknet TT'nin fiber altyapisinda 100Mbps internet vermiyor mu zaten? Burada sorun ne anlamadim?
dengesizkokarca
Çalışkan
Ben şahsen VDSL'yi seviyorum, evde kedim var ve oldukça da yaramazdır. Devirecek diye korkuyorum. VDSL'de böyle bir sorun yok.
Ethem Efe
Üstün
Merhaba, Millenicom VDSL kullanıyorum TurkNet VDSL geçmek için aradım adresimi verdim. Fiber var sizin adreste dendi VDSL geçemezmişim, öyle hizmet verilmez dendi. Böyle bir şey var mı? Ben VDSL istiyorum.
Her türlü aynı fiyat zaten, fiber alın çok daha iyi?
EkmekArasiSSD
Uzman
Bir insan neden ısrarla VDSL ister ki? Fiber varsa eğer zaten VDSL'e hiçbir şekilde izin verilmiyor. Ayrıca bakır altyapı stabil değil. Çok afedersiniz ama iyi misiniz siz hocam? Fiberi bulmuşsunuz corlayın gitsin bakır altyapıyı ne yapacaksınız? İnsanların yıllarca uğraşıp getirtemediği altyapıyı reddetmek akıl işi değil.
ramazandeveli
Yetkin
Bu nasıl bir kafadır. Müşterin ne istiyorsa onu vereceksin. İyisini kötüsünü bırakın müşterin düşünsün. Senin işin düşünmek değil. Müşterinin isteğini yerine getirmek.
dengesizkokarca
Çalışkan
Ben niye bu kadar tepki aldığımı anlamadım. Fiber var evde zaten benim. VDSL bana yetmesine rağmen belirtmem gerek. Kedim bir ara kabloları kokladı, ısırsaydı ne olacaktı? Niye ha ha ha falan atılıyor bana. Arada halen kedim modeme yaklaşıyor. Bir ara devirebilir fiberi...
Sanırım çoğunluk fiber istediği için çok takmıyorlar.Bu nasıl bir kafadır. Müşterin ne istiyorsa onu vereceksin. İyisini kötüsünü bırakın müşterin düşünsün. Senin işin düşünmek değil. Müşterinin isteğini yerine getirmek.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet