Benim sorumu açık yazayım sizin tecrübeniz bur da çok.
Bizim evimiz müstakil yıllardır VDSL hizmeti alıyorum şu an Millenicom üzerinden hizmet alıyorum ekim 1 itibarıyla 690 TL çıkacakmış taahhüdüm vs yok.
TTNET mahallemize tüm müstakil evlere fiber kablo getiririp bıraktı.

adf5a8e6-2fe2-4728-8d49-aca7701ccafa.jpeg

48d360a6-8e02-43e8-a135-d12dfc34fac3.jpeg

Bizim evimiz 2 katlı bu kabloyuşu VDSL hizmeti almadığımız sokak tarafından yapıldı evimizin bahçesine.

Sorum şu VDSL hizmet aldığım diğer adres sokak nodan fiber kablosu çekmediler.

Ben fibere geçeceksem hangi yolu izlemeliyim nasıl bağlantı ücreti vermeden geçiş yapabilirim sağlayabilirim TurkNet müştri hizmetlerini aradım iki adresimizdede fiber var ama kablo TTNET tarafından hizmet almadığımız sokakta.

Yıllarca koşturdum mahalleye gelsin diye şikayetlerde bulundum. 4 binanın kapısına çıktı alıp yapıştırdım neler yaptım gelsin diye. Bazıları da istemiyor komedi tam. Kedi varsa yukarı bir yere kurarsın modemi bu kadar basit.

Yıllarca koşturdum mahalleye gelsin diye şikayetlerde bulundum. 4 binanın kapısına çıktı alıp yapıştırdım neler yaptım gelsin diye. Bazıları da istemiyor komedi tam. Kedi varsa yukarı bir yere kurarsın modemi bu kadar basit.
Yukarı? Buzdolabının kombinin üstüne çıkan bir hayvandan bahsediyoruz.

Ben niye bu kadar tepki aldığımı anlamadım. Fiber var evde zaten benim. VDSL bana yetmesine rağmen belirtmem gerek. Kedim bir ara kabloları kokladı, ısırsaydı ne olacaktı? Niye ha ha ha falan atılıyor bana. Arada halen kedim modeme yaklaşıyor. Bir ara devirebilir fiberi...

Sanırım çoğunluk fiber istediği için çok takmıyorlar.

Fiberin cam kablosu zaten dışarıda kalıyor. Dönüştürücü vasıtasıyla Ethernet ile modeme giriyor. Kediniz ısırsa koparsa bile zarar göremez.