VuurTexx

Çalışkan
2-3 ay önce binama GigaFiber kutusu takıldı. Kabloları ise üzerinde sarılmış şekilde duruyordu. Geçtiğimiz hafta kablolar kutunun içine takıldı. Bunu görünce altyapımı kontrol ettim fakat hala daha GigaFiber görünmüyor. Etrafımda aktif edilmiş yerler var mı diye kontrol ettiğimde ise 3-4 sokak çevremizde aktif iken sadece benim oturduğum sokak ve çevresinde aktif değildi.

TurkNet forumda sorduğumda ısrarla önceden hazırlanmış herkese sabit atılan "6-8 hafta içinde aktif edilecektir" mesajını atıyorlar. Benimle farklı bir semtte oturan fakat aynı zamanlarda GigaFiber altyapı çalışması başlatılan bir arkadaşım ise yaklaşık 2-3 hafta önce kullanmaya başladı bile.

Aranızda bu tarz durum yaşayan var mı? Yaşadıysanız nasıl çözdünüz?

Son düzenleyen: Moderatör:
2-3 ay önce binama GigaFiber kutusu takıldı. Kabloları ise üzerinde sarılmış şekilde duruyordu. Geçtiğimiz hafta kablolar kutunun içine takıldı. Bunu görünce altyapımı kontrol ettim fakat hala daha GigaFiber görünmüyor. Etrafımda aktif edilmiş yerler var mı diye kontrol ettiğimde ise 3-4 sokak çevremizde aktif iken sadece benim oturduğum sokak ve çevresinde aktif değildi.

TurkNet forumda sorduğumda ısrarla önceden hazırlanmış herkese sabit atılan "6-8 hafta içinde aktif edilecektir" mesajını atıyorlar. Benimle farklı bir semtte oturan fakat aynı zamanlarda GigaFiber altyapı çalışması başlatılan bir arkadaşım ise yaklaşık 2-3 hafta önce kullanmaya başladı bile.

Aranızda bu tarz durum yaşayan var mı? Yaşadıysanız nasıl çözdünüz?

Hocam biraz bekleyin mutlaka aktif olacaktır. Biz de başta 100 Mbps olanı kurdurtuyorduk. Sonra elektrik kablosu yapılması gerekiyor gibi bir şey dediler biz karşılayacaktık vazgeçtik Türk Telekom da kaldık. Sonra aradan 1 ay geçmedi fiber geldi dediler kontrol ettim GigaFiber sonra 1 hafta içinde taktılar kullanıyorum yani biraz zaman geçsin ve darlayın telefondan falan mutlaka gelir

15 aydır bekliyorum aktivasyonu kutu konuldu 1 ay için aktive edilir dendi ama nafile, X'den iletişme geçtim çağrı merkezi zaten kendinden haberi yok. Dün VDSL de 75 Mbpsde Türknete geçiş yaptık bakalım 21 senelik TTNET den sonra. Oda sırf Gigafiber için 3-4 apartman ilerimde Hem Gigafiber hemde TTNET Fiber mevcut çok saçma olay.