TurkNet GigaFiber kablolu bağlantı ile 100 mbps gözüküyor

Hocam linkini bıraktığım ürün uygun mu benim için?

Amazon.com.tr

Digitus'un CAT6A S/FTP kablolarını tavsiye ederim. Slim veya flat kablo alma zaten elindeki CAT5E kablo büyük ihtimalle hasarlı, ileride aynısı olur.

Bu arada sizin modemi Türk Telekom mu getirdi. Üzerinde Türknet yazmıyor ya. Kurulumu onlar yaptı sanırım.

Bu arada sizin modemi Türk Telekom mu getirdi. Üzerinde Türknet yazmıyor ya. Kurulumu onlar yaptı sanırım.

Evet. Gelen çalışan Türk Telekom'dan geldiğini söyledi ve arabada da Türk Telekom logosu vardı kocaman. Modemde de Türk Telekom yazıyor.

Evet. Gelen çalışan Türk Telekom'dan geldiğini söyledi ve arabada da Türk Telekom logosu vardı kocaman. Modemde de Türk Telekom yazıyor.
Çok güzel hoş bir modem vermişler. Binaya kutu geldikten sonra hemen açılmış sanırım. Benim kutu takıldı hala aktif değil.

Çok güzel hoş bir modem vermişler. Binaya kutu geldikten sonra hemen açılmış sanırım. Benim kutu takıldı hala aktif değil.

Kabloları takmaları, kutuları koyup içine bağlantılarını yapmaları falan komple 3 hafta sürdü. En sonda da, kutuyu koyup bağlantılarını yaptıktan yaklaşık 5 gün sonra da aktif oldu fiber.

Ben sanırım bu konuda biraz şanslıymışım. Bazı arkadaşları görüyorum forumda, kimisinin kutusu 1-2 yıl olmasına rağmen hala aktif olmamış.

Aynı süreç demek ki, bende de her şey çekildi 1.5 ay oldu. En son 3 gün önce kutu takıldı. Yıl bitmeden ben de başvuracağım. Bu arada başka firmadan taşıma yaptığınız için kurulum ücretini (1200TL) sildi mi Türknet yoksa kesti mi?

Ben o kurulum konusunu sordum müşteri hizmetlerine. Bana şöyle dedi; ''Bakır altyapıdan fibere geçtiğiniz için 1.200 TL kurulum ücreti ödemelisiniz''

Yani kurulum ücretini ödeyeceğim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…