Hocam bir paylaşımda yapmış olduğunuz bir açıklamanızın alıntısına denk geldim ve kesin bu hocam yapmıştır dedim aynı açıklamayı da bulmuş oldum sizi sonunda.
Konuya gelecek olursak kaba tabirle sinyal bölündüğünden güçsüzleşir ve hız kaybına yol açar diyorsunuz haksız mıyım?
Aklımda başka bir soru oluştu açıklamanızı okuduğumda. Madem bu şekilde yetersiz geliyor, cihazların kaldırabildiği en tepeden sinyal değerini verirsek diyelim bu sorunun önüne bir nebze geçebilmiş olur muyuz? Ben bu olaya biraz akan musluk gözüyle bakıyorum.
Ya da tek çare daha fazla cihaz ve daha geniş bir santral mi dersiniz?
Sizin için bu konuda en mantıklı çözümünüz ne olurdu acaba? Yani DSL'in yavaş yavaş unutulmaya başlandığı bir devire girmeye başlıyoruz. Sonuçta DSL internet o kadar verimli değil. En azından bizim ülkemiz için. DSL-Fiber karma hizmet tarzı bir şeye rastlar mıyız ki acaba? Ne bileyim madem fiberin yaygın olması bu kadar sıkıntıya sebep olacak madem en azından DSL tarafında ileride sorunlar çıkmadığı taktirde bizim sağlayıcılar 35b ve Vektörleme açmaya kadar gidebilirler mi sizce? Ya da ne bileyim G.Fast modülasyonu falan kullanırlar mı sizce?