Speedtest CLI denedin mi orda da aynı sonuçları mı veriyor? Senlik durum yok belli ki PoP noktasında sıkıntı var. QoS veya congestion büyük ihtimal.
1790627111053.webp

23.20 deki testte uzun saatler sonrası 939 upload değeri verdi ve upload latency 3.1ms ye düştü, sence sorun ne brom, gece daha rahat bu değerleri veriyor ve sabah saatleri ama oda tam stabil değil ara testlerde 558 geriliyor

OLT portumun tıkalı olmayan bir kart ile değiştirilmesini talep ediyorum, diye bir fikir verdi Aİ, bu iş maliyetli mi yaparlar mı ne diosun ?=
Tek bir kişi için yaparlar mı? Şüpheli. Hatta imkansız. Genel olarak OLT cihazında bir sıkıntı varsa? Evet yaparlar. AI sallamış önüne gelene cihaz değiştirseler TT bile batar.

Tek bir kişi için yaparlar mı? Şüpheli. Hatta imkansız. Genel olarak OLT cihazında bir sıkıntı varsa? Evet yaparlar. AI sallamış önüne gelene cihaz değiştirseler TT bile batar.
1790629374668.webp

Bak şuan bu saatte bile trafik sakinken stabil değil 23:10 00.00 arasdı 2 kere 900+ yakaladı geri düştü 559a, bu saatten sonra gece boyu her 10 testten 3-4 tanesi 900+ olacak diğerleri 550+, benim bu işten hakkım nedir bro taahhüt ettikleri hızı sınırlıyorlar, BTK da yazdım ne çıkar bu işten

Eki Görüntüle 282534
Bak şuan bu saatte bile trafik sakinken stabil değil 23:10 00.00 arasdı 2 kere 900+ yakaladı geri düştü 559a, bu saatten sonra gece boyu her 10 testten 3-4 tanesi 900+ olacak diğerleri 550+, benim bu işten hakkım nedir bro taahhüt ettikleri hızı sınırlıyorlar, BTK da yazdım ne çıkar bu işten
Yani tahahhütsüz internet zaten. BTK der ki gidin arızayı kontrol edin. Bakarlar arıza varsa çözülür yoksa arıza yok der kapatılır. Sende iptal edersin.