Furkan9600 6

Yetkin
Yer
Düzce
Pazar günü evden gittikten sonra köyde TurkNet uygulamasına girmek istedim, sonra arıza olduğunu gördüm ve bitiş tarihi 10 Temmuz olmasına rağmen arıza bitmedi.

Screenshot_20260716_115413_Turknet.webp

Screenshot_20260716_115419_Turknet.webp

Pazar günü evden gittikten sonra köyde TurkNet uygulamasına girmek istedim, sonra arıza olduğunu gördüm ve bitiş tarihi 10 Temmuz olmasına rağmen arıza bitmedi.

Eki Görüntüle 266085

Eki Görüntüle 266086
TurkNet arıza olduğunda kullanılacak en kötü operatördür. Ne yazık ki arızalar çok uzun süre sürüyor. Benim tahminim en fazla 1 ay içerisinde düzelir.

O zaman interneti kullanamadığın günler için indirim iste. Sadece yalın kullanabildiğin kadarını öde. Altyapı ne gigafiber mi?
Sistem otomatik olarak çevrimdışı günleri fiyattan düşüyor. Müşteri hizmetlerinden bu şekilde bilgi almıştım.

TurkNet arıza olduğunda kullanılacak en kötü operatördür. Ne yazık ki arızalar çok uzun süre sürüyor. Benim tahminim en fazla 1 ay içerisinde düzelir.

Sistem otomatik olarak çevrimdışı günleri fiyattan düşüyor. Müşteri hizmetlerinden bu şekilde bilgi almıştım.

Bu arıza başlamadan önce bir tane daha arıza vardı ama düşmediler eğer bu arıza bitip kesilecek faturadan düşmezlerse ne diyeyim.