Furkan9600 6
Yetkin
Pazar günü evden gittikten sonra köyde TurkNet uygulamasına girmek istedim, sonra arıza olduğunu gördüm ve bitiş tarihi 10 Temmuz olmasına rağmen arıza bitmedi.
O zaman interneti kullanamadığın günler için indirim iste. Sadece yalın kullanabildiğin kadarını öde. Altyapı ne gigafiber mi?Evet'de otomatik bot aynı mesajı okuyor ve konuştuğumda onlarda bilmiyor ne zaman biteceğini.
TurkNet arıza olduğunda kullanılacak en kötü operatördür. Ne yazık ki arızalar çok uzun süre sürüyor. Benim tahminim en fazla 1 ay içerisinde düzelir.Pazar günü evden gittikten sonra köyde TurkNet uygulamasına girmek istedim, sonra arıza olduğunu gördüm ve bitiş tarihi 10 Temmuz olmasına rağmen arıza bitmedi.
Eki Görüntüle 266085
Eki Görüntüle 266086
Sistem otomatik olarak çevrimdışı günleri fiyattan düşüyor. Müşteri hizmetlerinden bu şekilde bilgi almıştım.O zaman interneti kullanamadığın günler için indirim iste. Sadece yalın kullanabildiğin kadarını öde. Altyapı ne gigafiber mi?
TurkNet arıza olduğunda kullanılacak en kötü operatördür. Ne yazık ki arızalar çok uzun süre sürüyor. Benim tahminim en fazla 1 ay içerisinde düzelir.
Sistem otomatik olarak çevrimdışı günleri fiyattan düşüyor. Müşteri hizmetlerinden bu şekilde bilgi almıştım.
Bazen düşmüyor. Hatta genel arıza ve restorasyonlarda sen istiyorsun düşsünler diye. Niye öyle bilmiyorum.TurkNet arıza olduğunda kullanılacak en kötü operatördür. Ne yazık ki arızalar çok uzun süre sürüyor. Benim tahminim en fazla 1 ay içerisinde düzelir.
Sistem otomatik olarak çevrimdışı günleri fiyattan düşüyor. Müşteri hizmetlerinden bu şekilde bilgi almıştım.
Öyle bir şeyi kabul ediyor mu Türk Net?O zaman interneti kullanamadığın günler için indirim iste. Sadece yalın kullanabildiğin kadarını öde. Altyapı ne gigafiber mi?
E tabiki en doğal hakkın bu zaten. Hatta her ISS bunu yapmak zorunda. Sen alamadığın hizmetin parasını niye veresin?
Bazen düşmüyor. Hatta genel arıza ve restorasyonlarda sen istiyorsun düşsünler diye. Niye öyle bilmiyorum.