TurkNet interneti bağlamadan gitti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Die Hard
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 868
  • Etiketler Etiketler
    turknet

Die Hard

Uzman
Merhaba,

8 gün önce TurkNet'e abone oldum. İnternet bağlatılırken bir sorun yaşandı. Sonrasında giden ekiplerin üstüne kimse gelmedi, 2 ve 6 gün olması gereken internet bağlama süresi çoktan geçti. TurkNet ise müşteri hizmetlerine bağlamıyor ve robotu konuşturup hattan düşürüyor. Nasıl bunlar ile iletişime geçebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: 308
Şikayetvar ya da tüketici hakem heyetine başvurularınızı yapın.

Teşekkürler. Arayıp hafta içi salı-çarşambaya ertelediler ama neye göre bilmiyorum tabii. Evden çalışan biri olarak sıkıntıya girdim ama yapacak bir şey yok.

Yoğunluğa ya da sahada dolaşan arkadaşların adres önceliğine göre ertelemiş olabilirler.

Vallahi ben bu olayı aynen yaşadım TurkNet ile. Abone olurken her şey süper dediler sıkıntı yok falan. 1 hafta netsiz kaldım bunların yüzünden. Ben de iptal edip Netspeed'e geçtim 48 saat içinde halletmişti Netspeed.

Memnun musunuz hocam?

Kesinlikle memnunum 2 senedir.

Geçmeyi düşünürsen referans kodun olursa her ay extra indirimde alırsınız.
İptal ettim hocam TurkNet'i. Rezil bir müşteri hizmetleri vardı. Şimdi TT deneyeceğim. Ondan da memnun kalmazsam Netspeed veya gibirnet düşünüyorum. Teşekkürler.

İfadeler: 308
İptal ettim hocam TurkNet'i. Rezil bir müşteri hizmetleri vardı. Şimdi TT deneyeceğim. Ondan da memnun kalmazsam Netspeed veya gibirnet düşünüyorum. Teşekkürler.
TT yüksek fatura ödeyeceğine önce Netspeed dene sonra geçersin memnun kalmazsan. Fiyatta çok fark eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…