Gigafiber mi?
Hocam ilk aydaki memnuniyetime göre karar vereceğim, burada netspeed kullanan ama müşteri hizmetlerini beğenmeyen bir arkadaşım var.TT yüksek fatura ödeyeceğine önce Netspeed dene sonra geçersin memnun kalmazsan. Fiyatta çok fark eder.
Superonline fiber'den TT VDSL'e geçiyoruz.
Bende Türk Telekom zannettim. Turk telekom olsaydı ekip falan gelmiyor, siz sadece modemin panelinden kullanıcı şifre yaparak hallediyordunuz.Hocam ilk aydaki memnuniyetime göre karar vereceğim, burada netspeed kullanan ama müşteri hizmetlerini beğenmeyen bir arkadaşım var.
Superonline fiber'den TT VDSL'e geçiyoruz.
Hocam Türk Telekoma geçtik zaten.Bende Türk Telekom zannettim. Turk telekom olsaydı ekip falan gelmiyor, siz sadece modemin panelinden kullanıcı şifre yaparak hallediyordunuz.
Bence netspeed gecin..
Hayır hayır anlatmak istediğim şey o değildi. Ben Turk Telekom altyapısından, Turk Telekom'a geçtiniz sandım.
TT'a geçtim. Teşekkürler.Ben böyle bir durum yaşandığında derhal iptal işleminin sağlanmasını ve iş emrinin kaldırılmasını talep ediyorum. Başka ISS kullanın, daha bağlantı aşamasında bile böyle yapıyorlarsa sonrası daha kötü olur.
TT ekibi bölgeye göre değişkenlik göstermekle birlikte 24 saatten kısa bir süre içerisinde kurulumu sağlıyor. Ben açıkçası bu konuda memnunum, kendi altyapıları olduğu için de müdahale süresi ve işlem genişliği konusunda çok daha iyiler.