Talent

Uzman
TurkNet kullanıcısıyım ve bugün YouTube'ye girmeye çalıştığımda hiçbir cihazda giriş yapmıyor. Kendi internetime geçip denediğim zaman giriş yapabiliyorum. Teknik desteğe zorda olsa bağlandım ve çeşitli işlemler yaptılar fakat sonuç yine ayıi. Arıza kaydı oluşturdu, ekiplerimiz sizi arayacak dediler. Merak ettiğim herkes aynı sorunu yaşıyor mu yoksa bir tek ben mi çekiyorum bu sıkıntıyı?

Ben de Turknet kullanıyorum, herhangi bir giriş sorunu yok. Bant daraltma kaynaklı yavaşlık var sadece.

Son düzenleme:
Ülkede sosyal medyaya uygulanan bant daraltması var dün akşamda beri. Ondan kaynaklı giremiyorsun, vpn kullan. Haberlere bak birazda.

Ben hem Türk Telekom hem Turkcell internetiyle denedim. İkisiyle de çok yavaş çalışıyor sosyal medya platformları.
Speedtest sonuçları normal görünüyor. Sosyal medya platformlarına bant daraltması uygulamışlar.

TT altyapısı üzerinden TurkNet Fiber 100 Mbps kullanıyorum. YouTube açılıyor, videolar oynuyor. Ama kalite otomatik çok düşük oluyor ve bazen videolar donuyor.

İnanın bana içlerinde en iyisi TurkNet. Şu an Turkcell SansürOnline kullanıyor olsam neler olacağını çok iyi biliyorum. Geçen hafta fesih ettim. İyi ki etmişim. TurkNet gene candır. İçlerinde en iyisi.

Instagram ve X hiç açılmıyor. Discord açılıyor.

Bant daralması varsa mobil şebekede de olması gerekmiyor mu? Evde Vodafone TT Turkcell hatlardan YouTube gayeet iyi çalışıyor. Ayrıca baska sosyal meydanlarda da sıkıntı yaşamıyorum. Sadece ev İnterneti ile YouTube'a girilmiyor. Bana garip gelen de bu

Bant daralması varsa mobil şebekede de olması gerekmiyor mu? Evde Vodafone TT Turkcell hatlardan YouTube gayeet iyi çalışıyor. Ayrıca baska sosyal meydanlarda da sıkıntı yaşamıyorum. Sadece ev İnterneti ile YouTube'a girilmiyor. Bana garip gelen de bu
Mobil şebekeyi daraltmama sebepleri GSM tabanlı iletişimi takip etmek istemeler, dinlemek ve intercept istemeleri ve protestolarda kimlerin olduğunu kolayca tespit edebilmek.

IMSI takip cihazları, bluetooth beacon'lar, vb, arka planda neler var bir bilseniz.

Protesto 101 dersi. Asla yanınıza telefonunuzu almayın.