TürkNet in sitesinden altyapı sorguladığımda 45 mbps diyor ama türk telekomın bayisine gittiğimde maximum 24 mbps alabilir siniz dediler. O zaman daha turknet çok populer olmadığı için babamı ikna edemedim türk telekom aldık. Ama şuan 24 bile alamıyorum. Türknet nasıl 45 vaat ediyor altyapıların hepsi türktelekoma ait değilmi?
Hocam turktelekom bana 30 mbps yi geçemezsiniz diyordu superonline geçtiğimde 50 mbps aldım turktelekom altyapısı işle. Turktelekom tamamen yalancı. Şimdi dediğim sebeplerden ötürü TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum ve yüksek ihtimalle geçeceğim, modemi aldım çünkü. 100 mbps destekleyen altyapıya 30 dan fazla alamazsınız diyordu TurkTelekom öyle diyeyim sana.

Hepsi değil yarı yarıya, hem kendi altyapılarını kullanıyorlar hem Türk Telekom'un.
Hocam yaşadığım şehirde türknet in kendi altyapısı olduğunu sanmıyorum. O yüzden 45 mbps veremiyeceklerini düşünüyorum. Hatta evimde internet altyapısı bile yok. Türktelekom sabit telefon hattından aldılar modeme giren kabloyu.

Hocam yaşadığım şehirde türknet in kendi altyapısı olduğunu sanmıyorum. O yüzden 45 mbps veremiyeceklerini düşünüyorum. Hatta evimde internet altyapısı bile yok. Türktelekom sabit telefon hattından aldılar modeme giren kabloyu.
Arayın sorun hocam onlardan başka kimse bilemez kablo geçiyor mu altyapı var mı biz bir şey diyemeyiz.

Saf sanıyolar milleti hep, babalarımız yaptığı için bu sözleşmeleri ne desek yer bu kerizler diye düşünüyorlar.
Amaçları o zaten hep saçma sapan şey sunup daha fazla fiyattan hizmet sunmaya çalışıyorlar. İnsanlar ne kadar bu tarz sorunlardan muzdarip olsa da ben 7-8 yıldan beri Türk Telekom kullanmama rağmen hiç bir sorun yaşamadım çok şanslıyım.

Arada bakım oluyor interneti kesiyorlar bir de müşteri hizmetleri bağlanamıyorsun bu kesinti sırasında otomatik olarak çağrıyı kapatıyor ben bu duruma çok sinir oluyorum, abone olunmayan bir telefon numarasından arayıp konuşmak gerekiyor. Onun dışında hiçbir problem yaşamadım ben.

Onu Superonline'da yapıyor hocam bölgenizde bakım var şu saate son bulacak diye çok da önemli değil bence arada olur altyapım desteklese 1000/50 Superonline'dan düşünmeden 1000/1000'e geçerim fiyat olarak iyi.

Çevremde TurkNet altyapısı olan herkese ben bağlattım sözleşmeniz bitince beni çağırın ben konuşacağım dedim, çok kişiye daha ucuza fiber bağlattım. Eskiden internetim yavaş gel m.h ara derlerdi fibere geçince herkes mutlu kimse aramıyor sormuyor bizi artık :D.

Sorun olursa Turknet'ten olmaz, Telekom'dan kaynaklı olur. Çünkü altyapı Telekom'un. Altyapı probleminde Turknet çözüm üretmekte zorlanıyor. Telekom'a paslıyor sorun olursa. Onlar da malum müşterisi olmadığın için ne kadar ilgilenir şans işi.

Müşteri hizmetlerine mesaj ile ulaşıyorsun. Arayamıyorsun. Ama bir dakika içerisinde hemen dönüş sağlıyorlar. Sorunun çözülemezse "beni arayın" seçeneğine tıklayarak aramalarını bekliyorsun.

Turknet internetini çok güzel stabil bir şekilde verir. O konuda sıkıntı yok. Altyapın ne desteklerse onu alırsın. Fiyat olarak uygun, taahhüt yok ve en kaliteli interneti veriyor bence. Ayrıca yasaklara karşı en esnek ISS.

2 yıldır kullanıyorum, memnunum. Fakat son günlerde altyapı ile ilgili bazı sorunlarım var. Saha ekibi göndermek yerine, uzaktan halletmeye çalışıyorlar. Problem altyapı olursa başın ağrıyabilir. Ekip göndermeyi pek sevmiyorlar :) Ama nakil olsun, interneti bağlama olsun aşırı hızlı şekilde geliyorlar.

Sorun olursa Turknet'ten olmaz, Telekom'dan kaynaklı olur. Çünkü altyapı Telekom'un. Altyapı probleminde Turknet çözüm üretmekte zorlanıyor. Telekom'a paslıyor sorun olursa. Onlar da malum müşterisi olmadığın için ne kadar ilgilenir şans işi.

Müşteri hizmetlerine mesaj ile ulaşıyorsun. Arayamıyorsun. Ama bir dakika içerisinde hemen dönüş sağlıyorlar. Sorunun çözülemezse "beni arayın" seçeneğine tıklayarak aramalarını bekliyorsun.

Turknet internetini çok güzel stabil bir şekilde verir. O konuda sıkıntı yok. Altyapın ne desteklerse onu alırsın. Fiyat olarak uygun, taahhüt yok ve en kaliteli interneti veriyor bence. Ayrıca yasaklara karşı en esnek ISS.

2 yıldır kullanıyorum, memnunum. Fakat son günlerde altyapı ile ilgili bazı sorunlarım var. Saha ekibi göndermek yerine, uzaktan halletmeye çalışıyorlar. Problem altyapı olursa başın ağrıyabilir. Ekip göndermeyi pek sevmiyorlar :) Ama nakil olsun, interneti bağlama olsun aşırı hızlı şekilde geliyorlar.
Saol hocam kesin geçeceğim TurkNet'e. Altyapı problemi olursa direkt cimere yazarım türktelekomu şikayet ederim anında çözerler çakallar :D

@iamnoobhas Turknet en iyisi. Oyunlarda en düşük ping Turknet'te ayrıca. Ben de imza topladım. Telekom müdürlüğüne altyapı iyileştirmeleri için başvuru yapacağım. Sene olmuş 2025 40 Mbps anca alıyorum. Yan mahalle 100 alıyor. Biz vatandaş değiliz herhalde :)

@iamnoobhas Turknet en iyisi. Oyunlarda en düşük ping Turknet'te ayrıca. Ben de imza topladım. Telekom müdürlüğüne altyapı iyileştirmeleri için başvuru yapacağım. Sene olmuş 2025 40 Mbps anca alıyorum. Yan mahalle 100 alıyor. Biz vatandaş değiliz herhalde :)
Bende 100 mbps gözüküyor şanslıyım o konuda reis.