Daffy Duck

Üstün
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 5-6 gün sonra TTNET taahhüdümüz bitiyor çok şükür ve TurkNet'e geçiyoruz. Ancak şöyle bir durum var. Babamla müşteri hizmetlerini arayarak başvuru yapmak istediğimizi söyledik. Onlar da önce onay istediler, sonra kurye ile sözleşme size gelecek dediler 3 gün içerisinde ama çarşamba sabahi bunu demelerine rağmen kurye hala gelmedi ve yarın pazar sanırım çalışmıyor kuryeler. Yarından itibaren de hattın yasal sahibi olan babam şehir dışına çıkacak. Şimdi online işlemlerden bakıyorum sözleşme onayını geçmiş gösteriyor ve şu anda kurulum beklemede yazıyor kurulumu da 18 Ağustos'ta secmiştim. Müşteri hizmetlerini arayıp "kurye ne zaman gelecek?" diye sorduğumda bana "kurulumla birlikte geliyor sözleşme." demişti. Eğer kurulumda getirirlerse sözleşmeyi babam olmadığı için imzalayamayacak.

Bir sorum daha var mobil imza ile de oluyormuş o tam olarak nasıl oluyor acaba? İlk başta o sekilde devam ediyorduk babamın e-Devlet hesabını girdim ama babamin banka hesabı olmadığı için müşteri hizmetleri "işleme mobil imza ile devam edemeyiz." dedi. Bu doğru mu? Banka hesabının hattın yasal sahibi ile aynı olması zorunlu mu yani? Bu durumda ne yapabiliriz arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

Sözleşme sahibinin e-devletine banka hesabı ile giriş yapılarak yapılabilir e-sözleşme. Evet banka hesabının sahibi ile hatta başvuran kişi aynı olmalı.

Sözleşme sahibinin e-devletine banka hesabı ile giriş yapılarak yapılabilir e-sözleşme. Evet banka hesabının sahibi ile hatta başvuran kişi aynı olmalı.
O zaman e-sozlesme yapamıyoruz maalesef. Kurye umarım bugün gelir.

Kurye diye bir olay yokmuş arkadaşlar 3 kere bu firmayı aradım ve her müşteri temsilcisi farklı bir şey söylüyor. Biri kurye size 3 gün içerisinde sözleşmeyi ulaştıracak diyor diğeri aciliyetini bildirdim bugün içinde ulaşır diyor. Diğeri kurye gibi bir hizmetimiz yok kurulum ekipleri size sözleşmeyi getiriyor diyor. Ben anlamadım bu nasil bir firma? Sırf altyapimizda fiber var diye geçmek istiyoruz ama şu aaatten sonra Türk Telekom'un fahiş fiyatları olmasaydı taahudumu uzatırdim. Soran arkadaslarima bu firmanın sorumsuzluğunu anlatip tercih etmemelerini soyleyecegim.

Son düzenleme:
En basit iş olan e-Devlet üzerinden başvuru yapmayı bile bilmiyorsan fiberi kullanma o zaman ne diyelim yani sana. Bende TurkNet fiber 1000/1000 çevremdeki herkese öveceğim zorla TurkNet'e geçireceğim akrabalarımı, Türk Telekom kullanmasınlar.

En basit iş olan e-Devlet üzerinden başvuru yapmayı bile bilmiyorsan fiberi kullanma o zaman ne diyelim yani sana. Bende TurkNet fiber 1000/1000 çevremdeki herkese öveceğim zorla TurkNet'e geçireceğim akrabalarımı, Türk Telekom kullanmasınlar.
Mesajımı okur musun güzel kardeşim.