fordark

Yetkin
Bilgi almak için farklı farklı zamanlarda farklı günlerde aradım TurkNet müşteri hizmetlerini ve çoğunun konuşma tarzı bana çok soğuk ve kaba geldi. Konuşma tarzları hiç resmi değildi. Türk Telekom müşteri hizmetlerinden sonra TurkNet müşteri hizmetlerini aradığımda Türk Telekom müşteri hizmetlerinin değerini anladım.

Sorun yaşadığımda bu tarz insanlarla muhatap hiç olmak istemem. Sanki 6 yıllık arkadaşmışız sonra kanlı bıçaklı olmuşuz düşmanmışız gibi o samimiyet o kötü davranışlar hiç hoşuma gitmedi. Konuşma sonlanınca keşke anket çıksaydıda iyi çalışan kötü çalışan belli olmuş olurdu. İyi çalışanlar elbette var TurkNet müşteri hizmetlerinde ama benim denk geldiklerimin çoğu kötü davranan acemi kişilerdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgi almak için farklı farklı zamanlarda farklı günlerde aradım TurkNet müşteri hizmetlerini ve çoğunun konuşma tarzı bana çok soğuk ve kaba geldi. Konuşma tarzları hiç resmi değildi. Türk Telekom müşteri hizmetlerinden sonra TurkNet müşteri hizmetlerini aradığımda Türk Telekom müşteri hizmetlerinin değerini anladım.

Sorun yaşadığımda bu tarz insanlarla muhatap hiç olmak istemem. Sanki 6 yıllık arkadaşmışız sonra kanlı bıçaklı olmuşuz düşmanmışız gibi o samimiyet o kötü davranışlar hiç hoşuma gitmedi. Konuşma sonlanınca keşke anket çıksaydıda iyi çalışan kötü çalışan belli olmuş olurdu. İyi çalışanlar elbette var TurkNet müşteri hizmetlerinde ama benim denk geldiklerimin çoğu kötü davranan acemi kişilerdi.
- Eğer müşteri hizmetleri ile yaşadığınız deneyim olumsuzsa, bu durumu TurkNet’e iletmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Geri Bildirim Gönderin: TurkNet’in resmi web sitesindeki iletişim bölümü üzerinden geri bildirim ya da şikayet formunu doldurun.

2. Twitter veya Sosyal Medya: TurkNet’in resmi sosyal medya hesapları üzerinden durumu açıklayan bir mesaj atın. Sosyal medya üzerinden yapılan geri bildirimler genellikle daha hızlı dikkate alınır.

3. E-posta Göndermek: TurkNet’in destek e-posta adresine yaşadığınız durumu açıklayan bir e-posta gönderin.

4. Detayları Belirtin: Şikayetinizde, yaşadığınız olumsuz durumları, tarihleri ve aldığınız hizmet hakkında net bilgiler verin.

5. Sonuç Bekleyin: İletişime geçtiğinizde bir geri dönüş almayı bekleyin. Eğer bir cevap gelmezse, tekrar iletişime geçebilirsiniz.

6. Müşteri Destek Anketleri: Eğer bir gün hizmet aldığınızda anket gelirse, deneyimlerinizi açık yüreklilikle paylaşarak geri bildirimde bulunun.

7. Alternatif Servis Sağlayıcılar: Durum düzelmezse, bir alternatif internet sağlayıcısı araştırmak ve denemek de bir seçenek olabilir.

- Belirttiğiniz gibi, müşteri hizmetlerinde deneyimlerinizi artırmak için resmi geri bildirimlerde bulunmak önemlidir.