Çevremizde TurkNet kullanan ve memnun olan kişiler var sizin yaşadığınız sorun oldu mu? Türk Telekom altyapısıyla kullanıyorlar ve biz de öyle kullanacağız.
Çevremizde TurkNet kullanan ve memnun olan kişiler var sizin yaşadığınız sorun oldu mu? Türk Telekom altyapısıyla kullanıyorlar ve biz de öyle kullanacağız.
En iyi araştırma kendin yapmışsın. Önemli olanda çevrendeki kişilerin görüşleri. TürkNet'n zamanında VDSL, Gigafiber ve gezgin internetini kullanmıştım. Verdikleri internet hizmetinden memnundum.
Türk Telekom altyapısıyla 100 Mbps fiber paketini kullanıyoruz ve oldukça memnunuz. Hız olarak hiç bir sıkıntı yaşamadım Ethernet ile kullanarak. Kablosuz olarak bahsedersem telefonunuzun bağlantı teknolojileri eskiyse 4-5 metrelik mesafede çekmiyor. İyiyse fena değil.