TurkNet nasıl?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5707
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 983
  • Etiketler Etiketler
    turknet

5707

Başarılı
Makaleler
4
Çevremizde TurkNet kullanan ve memnun olan kişiler var sizin yaşadığınız sorun oldu mu? Türk Telekom altyapısıyla kullanıyorlar ve biz de öyle kullanacağız.

Çevremizde TurkNet kullanan ve memnun olan kişiler var sizin yaşadığınız sorun oldu mu? Türk Telekom altyapısıyla kullanıyorlar ve biz de öyle kullanacağız.

Ben kullanıyorum. Memnunum. Ama altyapınız kaç destekliyor bir bakar mısınız?

En iyi araştırma kendin yapmışsın. Önemli olanda çevrendeki kişilerin görüşleri. TürkNet'n zamanında VDSL, Gigafiber ve gezgin internetini kullanmıştım. Verdikleri internet hizmetinden memnundum.

Ufak tefek sıkıntılar dahi yaşamadım, yaklaşık 1 yıldır TurkNet kullanıyorum.

Türk Telekom altyapısıyla 100 Mbps fiber paketini kullanıyoruz ve oldukça memnunuz. Hız olarak hiç bir sıkıntı yaşamadım Ethernet ile kullanarak. Kablosuz olarak bahsedersem telefonunuzun bağlantı teknolojileri eskiyse 4-5 metrelik mesafede çekmiyor. İyiyse fena değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…