Detaylar
Kim cevapladı?35gvm78
Üstün
Çevremizde TurkNet kullanan ve memnun olan kişiler var sizin yaşadığınız sorun oldu mu? Türk Telekom altyapısıyla kullanıyorlar ve biz de öyle kullanacağız.
Ben kullanıyorum. Memnunum. Ama altyapınız kaç destekliyor bir bakar mısınız?
Türk Telekom altyapısıyla kullanıyorum ben de. Gayet memnunum. Testi de şimdi yaptım, upload varken.
35gvm78
Üstün
Türk Telekom altyapısıyla kullanıyorum ben de. Gayet memnunum. Testi de şimdi yaptım, upload varken.
Eki Görüntüle 59348
Hocam nasıl yaptırdınız o altyapıyı. Ben 70 megabitte sabitim şu an. Çok mu zor böyle altyapı getirtmek.
Ben kullanıyorum. Memnunum. Ama altyapınız kaç destekliyor bir bakar mısınız?
100 Mbps. Şu an da 100 Mbps kullanıyoruz. Ping konusunda iyi galiba.
@Recep Baltaş sinyal vermeme gibi bir durum yaşadınız mı?
MisafirTerliği34
Yetkin
Çevremizde TurkNet kullanan ve memnun olan kişiler var sizin yaşadığınız sorun oldu mu? Türk Telekom altyapısıyla kullanıyorlar ve biz de öyle kullanacağız.
En iyi araştırma kendin yapmışsın. Önemli olanda çevrendeki kişilerin görüşleri. TürkNet'n zamanında VDSL, Gigafiber ve gezgin internetini kullanmıştım. Verdikleri internet hizmetinden memnundum.
RockyHighway79
Üstün
Ufak tefek sıkıntılar dahi yaşamadım, yaklaşık 1 yıldır TurkNet kullanıyorum.
35gvm78
Üstün
100 Mbps. Şu an da 100 Mbps kullanıyoruz. Ping konusunda iyi galiba.
@Recep Baltaş sinyal vermeme gibi bir durum yaşadınız mı?
Hocam şu an memnunsanız TurkNet'den de memnun kalırsınız.
RockyHighway79
Üstün
Fiber altyapı başvurusu yapmanız lazım.Hocam nasıl yaptırdınız o altyapıyı. Ben 70 megabitte sabitim şu an. Çok mu zor böyle altyapı getirtmek.
Türk Telekom altyapısıyla 100 Mbps fiber paketini kullanıyoruz ve oldukça memnunuz. Hız olarak hiç bir sıkıntı yaşamadım Ethernet ile kullanarak. Kablosuz olarak bahsedersem telefonunuzun bağlantı teknolojileri eskiyse 4-5 metrelik mesafede çekmiyor. İyiyse fena değil.Çevremizde TurkNet kullanan ve memnun olan kişiler var sizin yaşadığınız sorun oldu mu? Türk Telekom altyapısıyla kullanıyorlar ve biz de öyle kullanacağız.