Makaleler
24
Yer
Autopolis Oita
Benim Türk Telekom taahhüt sürem bitmeye yakın, o yüzden bazı alternatiflere bakmaya karar verdim. Türk Telekom güncel fiyatları bayağı uçmuş durumda çünkü.

TurkNet'te altyapı kontrolü yaptığımda, daha ucuza daha iyi bir internet sunduklarını gördüm. TurkNet nasıldır peki? Hiç sorun yaşadınız mı? Nasıl bir deneyim sunuyorlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim Türk Telekom taahhüt sürem bitmeye yakın, o yüzden bazı alternatiflere bakmaya karar verdim. Türk Telekom güncel fiyatları bayağı uçmuş durumda çünkü.

TurkNet'te altyapı kontrolü yaptığımda, daha ucuza daha iyi bir internet sunduklarını gördüm. TurkNet nasıldır peki? Hiç sorun yaşadınız mı? Nasıl bir deneyim sunuyorlar?
Şu anlık bir sorun yaşamadım fakat müşteri temsilcileri o kadar da ilgili değil, kurulum ekipleri de bir o kadar bilgisiz. Kurulum ekibinin sadece ezberi var şu kabloyu şuraya bağlamalıyım diyerek..

1.5 yıldır TurkNet kullanıyorum ondan önce Türk Telekom kullanıyordum. Ayda bir internet kesintisi oluyordu. TurkNet TT altyapısı kullanmasına rağmen sadece bir defa uzun süre kesinti yaşadım. Memnunum.

Ben şu an geçiş yapıyorum TurkNet'e. Daha bağlanmadı fakat geçiş sürecindeki tavır güzel. Destek taleplerine dönüş hızı ve ilgilenmeleri memnun etti. Türk Telekom'dan daha yüksek hız vaat ettiler(Fazlasını veremeseler bile aynısını daha uygun fiyata almak memnun eder). İnternet kısmını bu hafta deneyimleyeceğim.