Türk Telekom saha yı bilmem bendeki ONT Huawei idi SFP de Huawei 1500 le başlayıp buralarda 1100'lerde kapatıyor testi up zaten 50 
başka bir sfp deneme şansın var mı? bana sfp sorunlu gibi geliyor.İlginç. Nokia saha dışındakiler acaba ne durumda merak ediyorum.
Acaba benim yaşadığım problem bundan dolayı mı merak etmeye başladım. ZTE sahadayım ve 2.5G Media Converter ile internet çalışmıyor denecek kadar yavaş. Ben bunu SFP'deki TX queue sorunu olduğunu düşünüyorum ama tam bu engellemeye denk gelmesi ilginç oldu şimdi. Çünkü 1G mod'da sorunsuz çalışıyor.
2.5G başarabilen arkadaşlar konuma bakabilir mi?
Evet arkadaşlar, beni cidden yoran ve artık sinirlerimi bozan Huawei MA5671A GPON SFP + Keenetic Hero macerasının üçüncü bölümüne geldik. Bu ağ kurulumunda bir problemi çözdükten sonra hep yeni bir problem ortaya çıkıyor. İkinci bölümü okumak isteyenler bu konuya bakabilir: Huawei MA5671A GPON SFP modülü Keenetic Hero ile 2.5G hızında çalışmıyor
Sorun basit bir anahtar çıktı. Media Converter'daki anahtarı OFF konumuna geri getirince SFP 2.5G modunda başarılı bir şekilde Hero ile anlaşma yapmayı başardı.
![]()
![]()
Ama şimdi ortaya yeni bir sorun çıktı. Bu kurulumda...
- Liguori
- gpon huawei keenetic sfp
- Forum: Ağ Donanımları