Martinal

Uzman
Yaklaşık 3 hafta önce geçtim. Hızından çok memnundum ta ki arıza çıkana kadar. Önce 3 saat arıza çıktı ve sonrasında düzeldi, 2 gün sonrasında ise yani dün sabah 8'den şu an yazdığım saat 23.53 ve hâlâ internet yok. 2 günü geçti LOS ışığı kırmızı yanıyor ve sürekli bizi oyalıyorlar altyapı ekibi çalışıyor diyerek. Ben hayatımda daha rezil bir firma görmedim, 100 Mbps Superonline'dan geçtim, geçmez olaydım cidden ona razıyım. Yarın sabah iptal edip eski internetime döneceğim eğer geçmeyi düşünen arkadaşlar varsa bir sorunda günlerce internetsiz kalmak istiyorsa geçebilirler.

Yaklaşık 3 hafta önce geçtim. Hızından çok memnundum ta ki arıza çıkana kadar. Önce 3 saat arıza çıktı ve sonrasında düzeldi, 2 gün sonrasında ise yani dün sabah 8'den şu an yazdığım saat 23.53 ve hâlâ internet yok. 2 günü geçti los ışığı kırmızı yanıyor ve sürekli bizi oyalıyorlar altyapı ekibi çalışıyor diyerek. Ben hayatımda daha rezil bir firma görmedim, 100 Mbps Superonline'dan geçtim, geçmez olaydım cidden ona razıyım. Yarın sabah iptal edip eski internetime döneceğim eğer geçmeyi düşünen arkadaşlar varsa bir sorunda günlerce internetsiz kalmak istiyorsa geçebilirler.

TTNET'te 6 hafta arıza olduğunu hatırlıyorum hocam bunlar hep aynı.

Ben de şu anda arıza yaşıyorum. TurkNet GigaFiber altyapısında pazar gecesi 5 gibi internet aniden kesildi. Kesiliş o kesiliş, halen düzeltilemedi. 3-4 kere aradım bu süreçte bugün randevu vermişlerdi 13:00-18:00 arasına, eve gelen olmadı. Arayıp sordum, ekiplerin binaya gelip kutuyu kontrol ettikleri kutuya gelen sinyalde sorun olduğunu falan söylediler.
Arızanın çözülmesini bekliyoruz bakalım :D

İronik olan alt komşum da TurkNet'li ama interneti var :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi altyapısı mı yoksa Türk Telekom mu? TT ise suç bence TurkNet'te değil.

Kendi altyapısı, GigaFiber altyapı.

Ben de şu anda arıza yaşıyorum. TurkNet GigaFiber altyapısında pazar gecesi 5 gibi internet aniden kesildi. Kesiliş o kesiliş, halen düzeltilemedi. 3-4 kere aradım bu süreçte bugün randevu vermişlerdi 13:00-18:00 arasına, eve gelen olmadı. Arayıp sordum, ekiplerin binaya gelip kutuyu kontrol ettikleri kutuya gelen sinyalde sorun olduğunu falan söylediler.
Arızanın çözülmesini bekliyoruz bakalım :D

İronik olan alt komşum da TurkNet'li ama interneti var :D

Rezil bir firma hocam, bana bu kadar detaylı bilgi bile vermediler neymiş sinyal arızası var mış altyapı sorunu var mış ekipler kumda oynuyor 3 gündür resmen.

Benim bulunduğum konuma TurkNet GigaFiber altyapısı 2 ay önce geldi hemen bağlattık. İki aydır sadece 1 kere arıza oldu onu da 2 saat içinde çözdüler, sizin aksinize benim deneyimim şu anlık gayet olumlu. Yine de ileride ne olacağı belli olmaz. Kablonetteyken bir arıza oluyordu 48 saat gelmediğini hatırlıyorum :D

Benim bulunduğum konuma TurkNet GigaFiber altyapısı 2 ay önce geldi hemen bağlattık. İki aydır sadece 1 kere arıza oldu onu da 2 saat içinde çözdüler, sizin aksinize benim deneyimim şu anlık gayet olumlu. Yine de ileride ne olacağı belli olmaz. Kablonet'teyken bir arıza oluyordu 48 saat gelmediğini hatırlıyorum :D

Şans işi, hız konusunda ben de çok memnundum ama güven bırakmadı sağ olsunlar. Her internet gittiğinde 2 3 gün böyle olacaksa 100 Mbps'ye razıyım yani.

Benim bulunduğum konuma TurkNet GigaFiber altyapısı 2 ay önce geldi hemen bağlattık. İki aydır sadece 1 kere arıza oldu onu da 2 saat içinde çözdüler, sizin aksinize benim deneyimim şu anlık gayet olumlu. Yine de ileride ne olacağı belli olmaz. Kablonet'teyken bir arıza oluyordu 48 saat gelmediğini hatırlıyorum :D

Ben de yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. Aslında genel deneyimim güzel. Vodafone, Netinternet, Comnet kullanmış birisi olarak TurkNet memnunum. Sadece bu arızayı bu kadar uzun bir zaman diliminde çözememeleri beni biraz sinirlendirdi :D

Hatta 1 hafta önce modemi farklı bir odaya taşımak için fiberin ucunu koparmak durumunda kaldım, aradım ertesi gün gelip taktılar.

Yiğidi öldür hakkını yeme demişler :D