Ben de yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. Aslında genel deneyimim güzel. Vodafone, Netinternet, Comnet kullanmış birisi olarak TurkNet memnunum. Sadece bu arızayı bu kadar uzun bir zaman diliminde çözememeleri beni biraz sinirlendirdi :D

Hatta 1 hafta önce modemi farklı bir odaya taşımak için fiberin ucunu koparmak durumunda kaldım, aradım ertesi gün gelip taktılar.

Yiğidi öldür hakkını yeme demişler :D

Vallahi 2 günde bir şu sorun olmasa devam edecektim hatta keşke 2 saat sürse. Biz 11 yıldır Superonline da bir kere bile böyle sorun yaşamadık. 3 gün internet olmaması ne demek? :D Tarih bile vermiyorlar keyiflerince hareket ediyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu aralar bende de arıza sorunları var ama en fazla 3 saat sürdü çevredeki inşaatlardan ötürü arızalar olabiliyor.

Ben de yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. Aslında genel deneyimim güzel. Vodafone, Netinternet, Comnet kullanmış birisi olarak TurkNet memnunum. Sadece bu arızayı bu kadar uzun bir zaman diliminde çözememeleri beni biraz sinirlendirdi :D

Hatta 1 hafta önce modemi farklı bir odaya taşımak için fiberin ucunu koparmak durumunda kaldım, aradım ertesi gün gelip taktılar.

Yiğidi öldür hakkını yeme demişler :D

Kablonet'teki en büyük problem iletişimdi. Adamları arıyorum hattımda gecikme çok yüksek, download hızı 0.1 Mbps seviyelerinde sürünüyor diyorum. Ekip yollayacağız diyorlar sonra haftalar boyunca kimse gelmiyor. Ardından tekrar arıyorum bu sefer de şu adrese mail atın diyorlar, birkaç hafta da maile cevap gelmesini bekliyorum. Sonra da böyle (aşağıya ekledim) cevap gönderiyorlar :D Ardından tekrar ses yok. Bu kadar büyük firmaların bu kadar basit işleri bile becerememesi inanılmaz.

1767649020420.webp

2 ay önce ben de TurkNet'e geçtim, kendi altyapısı. Altyapı mahalleye yeni geldi. Haftada en az 2–3 kez kesinti yaşıyorum ve en az 3–5 saat düzelmiyor. Sorunu bir tek siz yaşamıyorsunuz. Eğer size de altyapı yeni geldiyse ondan olabilir. Şu anda yapılabilecek tek şey TurkNet'e yazıp şikâyet etmek.

2 ay önce ben de TurkNet'e geçtim, kendi altyapısı. Altyapı mahalleye yeni geldi. Haftada en az 2–3 kez kesinti yaşıyorum ve en az 3–5 saat düzelmiyor. Sorunu bir tek siz yaşamıyorsunuz. Eğer size de altyapı yeni geldiyse ondan olabilir. Şu anda yapılabilecek tek şey TurkNet'e yazıp şikâyet etmek.
Altyapı 1 seneden beri var yeni gelmedi ama bu kadar para verip kesinti yaşayacaksam daha düşük ama daha sorunsuz internet kullanırım daha iyi. 11 yıldır Superonline kullandım 1 defa kesildiğini hatırlamıyorum.

Rudeus Hocam. :) Altyapının yeniliğiyle alakalı olduğunu düşünmüyorum, bulunduğum lokasyonda altyapı epeydir var.
Son zamanlarda çok fazla sorun yaşatıyor, internet şikayetlerle dolu ama işin arka planını bilemeyiz. Umarım arızada firma da düzelir. :D Ne diyelim. :')

Rudeus Hocam :),altyapının yeniliğiyle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Bulunduğum lokasyonda altyapı epeydir var.
Son zamanlarda çok fazla sorun yaşatıyor internet şikayetlerle dolu ama işin arka planını bilemeyiz.
umarım arıza da, firma da düzelir :D
Bana bu bilgi gelmişti. Ama sanırım altyapıları genel olarak kötü. Yayılma hızlanmış; bu sebepten dolayı da kalite düşmüş sanırım.