Ben TurkTelekom altyapısı üzerinden VDSL olarak hizmet alıyorum. Şu an 199 TL ye bile bu hizmeti alırım. Sonuçta onlarda aynı altyapı üzerinden hizmet verecek. Turkneti almamda ki amaç sıcak geldi, bizi anlayan firma olarak kendilerini bizlere lanse etmeleriydi. Bu fiyatlar uygunsuz. TurkTelekomla aynı fiyata hatta ondan da pahalı satıyor neredeyse. Nerede kaldı kullanıcı dostluğu. Köprüyü geçene kadarmış her şey. Madem 500 verecem Turktelekomdan alırım en azından sinirlendiğimizde gece gündüz ulaşabileceğimiz bir müşteri hizmetleri var..
Ayrıca dediğin mantıkla o zaman yapa altyapısına zam geçişi olmayacaktır. Sonuçta TT dan bağımsız. Ama sağ bırakırlar mı bizi hiç ...
Anlamadığım nokta da bu firmaları savunduğumuz kadar kendimizin, bizlerin hakkını savunmuyoruz. Garip gelen de bu işte. Bak ne güzel söyledin zam üstüne zam. Ama halka gelince para yok. Her şey günlük gülistanlık. Ben kur işlerini biliyorum ama zam isteyince yukardan gelen cevap biz dolarla mı çalışıyoruz. Yazık halimize...