TurkNet uzaktan güvenli bağlantı IP adresleri nelerdir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hasan Enes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 156
  • Etiketler Etiketler
    bağlantı

Hasan Enes

Başarılı
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar TurkNet'in modemimize erişmesi için modemde güvenli IP'ler adı altında kayıtlı olan IP adreslerini verebilecek var mı?

Eğer TurkNet'in verdiği ZyXEL modemini ve TurkNet yazılımını kullanıyorsanız modem arayüzünden bakım sekmesi altındaki uzaktan yönetim ekranındaki güvenli etki alanında yazan IP'ler.

• TurkNet'in uzaktan yönetim için kullanabileceği IP adreslerini bulmak için modem arayüzüne giriş yapmalısınız.
  • Modeminizi Wi-Fi veya kablolu bağlantı ile bilgisayarınıza bağlayın.
  • Tarayıcıyı açın ve genellikle "192.168.1.1" ya da "192.168.0.1" adresini yazarak modem arayüzüne erişin. (Eğer ip adresi değiştiyse, modem kılavuzuna bakabilirsiniz.)
  • Modem arayüzüne giriş yapmak için kullanıcı adı ve şifre gereklidir. Genellikle varsayılan bilgiler "admin/admin" veya "admin/password" şeklindedir.
  • Giriş yaptıktan sonra "Bakım" veya "Yönetim" (menu isimleri değişebilir) sekmesine gidin.
  • Buradan "Uzaktan Yönetim" veya "Güvenli IP Adresleri" bölümüne ulaşın.
  • Bu bölümde TurkNet’in kayıtlı güvenli IP adreslerini görebilirsiniz.

Eğer daha fazla yardım ihtiyaç varsa, lütfen modem modelini ve yapmanız gereken işlemleri daha net belirtin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…