7303

Uzman
Taahhüdüm 10 gün sonra bitiyor ve şu an Türk Telekom kullanıyorum. VDSL altyapım var, hızım 72Mbps gözüküyor ama gerçek hızım muhtemelen 50Mbps civarında. Yurt dışı oyunlarında (CS2, FACEIT, Rust vs.) Aldığım ping değerleri benim için önemli. Netspeed'in fiyatı 350 TL civarında, TurkNet ise 500 TL civarlarında. Aradaki 150 TL'lik farkı verip TurkNet'e geçmek, oyunlardaki ping ve bağlantı stabilitesi açısından gerçekten faydalı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Taahhüdüm 10 gün sonra bitiyor ve şu an Türk Telekom kullanıyorum. VDSL altyapım var, hızım 72Mbps gözüküyor ama gerçek hızım muhtemelen 50Mbps civarında. Yurt dışı oyunlarında (CS2, FACEIT, Rust vs.) Aldığım ping değerleri benim için önemli. Netspeed'in fiyatı 350 TL civarında, TurkNet ise 500 TL civarlarında. Aradaki 150 TL'lik farkı verip TurkNet'e geçmek, oyunlardaki ping ve bağlantı stabilitesi açısından gerçekten faydalı olur mu?
Sonuç olarak aynı altyapı. Altyapı Türknet değilse bir anlamı olmayacak. NetSpeed bakılabilir.

Netspeed 350 TL değil, 450 TL de gitsin.

1749796985893.webp

Netspeed TurkNet'ten daha iyi veya TurkNet Netspeed'den daha iyi demiyorum.
Ama fiyat karşılaştırmasını buna göre yap derim.

Eğer oturduğun yerde GigaFiber çalışması yoksa mantıksız. Eğer çalışma var fakat kullanıma açık değilse geçip beklemeye değer. VDSL'de hizmeti fena değil TurkNet'in.

10 yıl D-Smart kullandık 16Mbps daha yüksek desteklemiyor diye dolandırdılar hep. Artık sürekli kopmalar yaşandığı için 1 ay neredeyse hiç internet kullanamadık. 2 ay önce TurkNet'e geçtik. Gerçekten inanılmaz memnunum. D-Smart'ta halihazırda düşük olan pingim 15'ti, TurkNet'e geçince şu anda pingim 4 çıkıyor. Bağlattığımızdan beridir de bir kez kopma yaşamadım. Netspeed nedir bilmem ama TurkNet'i şiddetle tavsiye ederim.

Netspeed 350 TL değil, 450 TL de gitsin.

Eki Görüntüle 154662

Netspeed TurkNet'ten daha iyi veya TurkNet Netspeed'den daha iyi demiyorum.
Ama fiyat karşılaştırmasını buna göre yap derim.
Bu açıkçası kandırmak gibi bir şey paket fiyatlarına baktığımda 350 yazıyor direk alta küçük küçük bunu eklemişler sırf bu sebepten bile tercih etmem sanırım zaten arada 50TL fark var mış. Bilgi için teşekkürler ederim.

Bu açıkçası kandırmak gibi bir şey paket fiyatlarına baktığımda 350 yazıyor direk alta küçük küçük bunu eklemişler sırf bu sebepten bile tercih etmem sanırım zaten arada 50TL fark var mış. Bilgi için teşekkürler ederim.

Hocam TurkNet alacaksanız buradaki formu doldurup ilk 3 ay indirim kazanabilirsiniz veya TGT55LT10PIH kodu ile ilk ay bedava hem siz hem ben kazanırım bunu da kullanabilirsiniz. İkisi aynı anda kullanılmıyor.

Hocam TurkNet alacaksanız buradaki formu doldurup ilk 3 ay indirim kazanabilirsiniz veya TGT55LT10PIH kodu ile ilk ay bedava hem siz hem ben kazanırım bunu da kullanabilirsiniz. İkisi aynı anda kullanılmıyor.
Teşekkürler aklıma kalsın.
Taahhüt bitmesine 8 gün var kaç gün kala geçsem sorun yaşamam acaba bilgisi olan var mı?