Turknet, yaşanan kesintiyle ilgili açıklama yaptı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tantalis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 648
  • Etiketler Etiketler
    açıklama
Merkezdeki cihazlarda arıza olduğu söyleniyor. Teknik birim acildeki doktor hızıyla çalışmalara başlamışlar.

Benim internetim geldi ancak bu ne kadar sürer belli değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
TT ye geçtiğimden beri bayağı rahatım. Zartzurtnet zıkkımfiber vs. gibi firmalardansa kafa ağrıtmıyor en azından.

Şu aynı anda birden fazla gelen "beğenmedim" lerin sebebi nedir? Aranızda grup falan mı kurdunuz? Ben deneyimlerimi yazmışım millet babasının firması gibi gelip savunuyor başkalarını.

Son düzenleme:
Modemleri resetlediler galiba. Kullanıcı adı ve şifreyi tekrar girmem ve routeri yeniden başlatmam gerekti. Ya da TurkNet sorunu tam o zaman çözdü ve tesadüf oldu. Şu anda internet var en azından.

Kesinti can sıkıcı ama böyle durumlarda benim tek merak ettiğim şey, kesintinin temel sebebi neydi?
Kesinti duyurusu bile geç geldi o yüzden de diğer detayları paylaşacaklarını sanmıyorum. Teknik bir arızadır muhtemelen ama tabi insanın aklına veri ihlali de geliyor bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…