Detaylar
Kim cevapladı?yavuzshazam
Uzman
Benim internetim geldi ancak bu ne kadar sürer belli değil.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 6
Son 1 saat icerisinde surekli gidip gidip geri geliyordu. Simdilik tamamen geldi gibi.
Huijsen
Gelişen
TT ye geçtiğimden beri bayağı rahatım. Zartzurtnet zıkkımfiber vs. gibi firmalardansa kafa ağrıtmıyor en azından.
Şu aynı anda birden fazla gelen "beğenmedim" lerin sebebi nedir? Aranızda grup falan mı kurdunuz? Ben deneyimlerimi yazmışım millet babasının firması gibi gelip savunuyor başkalarını.
Şu aynı anda birden fazla gelen "beğenmedim" lerin sebebi nedir? Aranızda grup falan mı kurdunuz? Ben deneyimlerimi yazmışım millet babasının firması gibi gelip savunuyor başkalarını.
Son düzenleme:
yusufumm07 67
Üstün
Niye öyle dedin Fiber kötü mü?TT ye geçtiğimden beri bayağı rahatım. Zartzurtnet zıkkımfiber vs. gibi firmalardansa kafa ağrıtmıyor en azından.
Fiber bir altyapı, elbette kötü değil. Arkadaş burada ISS'lere kızmış haklı olarak.
- Makaleler
- 6
Kesinlikle, tam da bunu dusunuyordum. Turkiye genelinde kesinti yasatacak ne yasanmis olabilir?Kesinti can sıkıcı ama böyle durumlarda benim tek merak ettiğim şey, kesintinin temel sebebi neydi?
Tantalis 16
Başarılı
Kesinti duyurusu bile geç geldi o yüzden de diğer detayları paylaşacaklarını sanmıyorum. Teknik bir arızadır muhtemelen ama tabi insanın aklına veri ihlali de geliyor bilemiyorum.Kesinti can sıkıcı ama böyle durumlarda benim tek merak ettiğim şey, kesintinin temel sebebi neydi?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
100.000 TL bütçe ile OLED monitor dahil sistem toplama önerisi
- TANTUNICIK
-
-
Samsung Galaxy S26 Ultra ile Astro fotoğrafçılık için ayar önerisi