TurkNet zammı hakkındaki düşünceleriniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fortunee
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 238
  • Etiketler Etiketler
    zam
Ben her seferinde zamdan önce fiyat sabitleyip 6'ya bölüyordum. Turknet'in bu zammı yapacağını tt'nin fiber fiyatlarını incelerken tahmin etmiştim. Alt yapıyı TT'den alırken TT'den ucuza bir yere kadar satabiliyorlar.

Fiyat sabitlesem bile benden 200 TL olarak aldığı 1000mpbs'e çıkarma ücreti de sanırım 350 TL olmuş. Yapacak bir şey yok, Turknet'i önceki adresimde kullanırken de hiç sorun yaşamadım bu adresime taşınırken de Turknet de adres taşıdım 3 aydır yine problem yaşamadım. Ayrıca sadece bilgi almak için açtığım destek kayıtlarına bile 1 ila 3 saat arasında yazılı / sesli cevap alabiliyorum.

Taşındıktan sonra 1 kere problem yaşadım onda da 24 saat dolmadan teknik ekip gelip düzeltti (ortak saha ekipleri muhtemelen).

Ben biraz bu konularda eski kafalıyım. Eğer bir alışkanlığım ve memnuniyetim varsa fiyat artsa da (bütçemi zorlamayacaksa) sadık bir müşteri olarak devam ederim

Keşke zamlar olmasa ama bu enflasyonun olduğu yerde hiçbir zamma ooohaaa çok olmuş diyemiyorum.

Çok pahalı ama fiyatını hak ediyor. Olması gerektiği gibi Simetrik internet veriyor, sadece DNS değiştirerek Discord ve Roblox açıyor.

İşte tek eksi tarafı çok pahalı ve yanında uydu hizmetleri yok Türksat Kablo gibi.

Çöp Netspeed de 800TL oldu eğer 1 yıllık ödersen sabit 650TL ödemiş oluyorsun. Hepsinin amacı yakın yıllık toplu ödeme almak.

Bu şekilde devam ederse F/P için tercih edilmelerinin mantığı kalmayacak Fiber için Superonline paketlerine geri dönecek millet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…