Megas

Uzman
Az önce TürkNet tarafından bir fiyat güncellemesi olacağına dair SMS aldım. Fiyat Ağustos 2025 itibarıyla 699 TL olarak güncellenecekmiş.
Daha önceden yıllık ödeme yapmıştım, şimdi de aylık 500 lira gibi bir fiyata denk geliyor.
Sizler bu konuda ne yapacaksınız?
Farklı bir operatör mü tercih edilmeli yoksa yapacak bir şey yok deyip, şahsi olarak fazla bulduğum bir tarifeden devam mı etmek doğru olur?
Sonuç olarak diğer operatörler de fiyat olarak çok cazip gelmiyor.
Aldığım hız 60 Mbps Down / 20 Mbps Up.
Sizler ne düşünüyorsunuz, genel olarak fikrinizi belirtebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adamlar 1000 Mbps interneti ₺699 gibi bedava bir fiyata sağlıyor. Altyapınız Türknet değil ise zaten firma sizi altyapısı olan firmalara dolaylı olarak yönlendiriyor. Firmanın asıl hizmeti Gigafiber ₺699 üzerinden ve bunu düşününce adamlar resmen bedavadan biraz pahalıya hizmet sağlıyor. Ben razıyım.

Saçmalık ötesi. %40 zam nedir ya? Daha yeni abone oldum, olur olmaz da zammı patlattılar. Düzgün hizmet alalım diye eli yüzü düzgün firmaya geçiyoruz, onlar da sağ olsunlar yine alt markalara mecbur bırakıyorlar.

Ben alt markalara bakayım tekrar...

Aslında dediğiniz gibi gigafiber almış olsam bu fiyat bedava. Açıkcası 200-300mbps+ hız alıyor olsam bu fiyatı çok da problem etmem ama dediğim gibi aldığım servis belli olunca çokta adil bir fiyat gibi gelmiyor. Bunu fiyatlandırması neden hıza oranla yapılmıyorda herkese sabit fiyat acaba mantığını anlamıyorum.

İstanbul / Esenyurt bölgesinde oturuyorum. Binamda hep Turknet hemde Atlantis net var. Şuan atlantisnet kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. Adamlara talep açıyorum bir gün sonra arıyorlar yapamazlarsa eve geliyorlar. 500 TL fiyatı var. 1000/1000 sonuna kadar hak ediyor.

Adamlar 1000 Mbps interneti ₺699 gibi bedava bir fiyata sağlıyor. Altyapınız Türknet değil ise zaten firma sizi altyapısı olan firmalara dolaylı olarak yönlendiriyor. Firmanın asıl hizmeti Gigafiber ₺699 üzerinden ve bunu düşününce adamlar resmen bedavadan biraz pahalıya hizmet sağlıyor. Ben razıyım.
Evet 1000 Mbps için iyi fakat altyapısı iyi olmayanlar için iyi olmamış bu fiyat. Keşke artık tek fiyat politikası yerine çift fiyat yapsalar. 200 Mbps altına 350 TL, 200 Mbps üstüne 700 TL gibi. Benim altyapım 68 Mbps. Turknet'e geçmeyi düşünüyordum ama bu zamdan sonra vazgeçtim maalesef.

Aslında dediğiniz gibi gigafiber almış olsam bu fiyat bedava. Açıkcası 200-300mbps+ hız alıyor olsam bu fiyatı çok da problem etmem ama dediğim gibi aldığım servis belli olunca çokta adil bir fiyat gibi gelmiyor. Bunu fiyatlandırması neden hıza oranla yapılmıyorda herkese sabit fiyat acaba mantığını anlamıyorum.
Evet 1000 Mbps için iyi fakat altyapısı iyi olmayanlar için iyi olmamış bu fiyat. Keşke artık tek fiyat politikası yerine çift fiyat yapsalar. 200 Mbps altına 350 TL, 200 Mbps üstüne 700 TL gibi. Benim altyapım 68 Mbps. Turknet'e geçmeyi düşünüyordum ama bu zamdan sonra vazgeçtim maalesef.

Çünkü altyapısı olmayan kullanıcılar ile uğraşmak istemiyorlar. Attıkları taş yordukları kola değmiyor. Müşteri altyapısı sıkıntısı yaşar Telekom çözmez, altyapı fiyatlarını her sene fahiş zamlandırmak için her türlü lobiyi yapar. Bunların hepsinde de suçlu Türknet markası olarak gözükür. Adamlarda bizi kullanmayın kullanacaksanız da yüksek fiyat ödeyin kardeşim diyor.

Günümüz şartlarında taahhüt daha önemli hale geldi sanki. Gigafiber için her türlü değer, o ayrı.