Ben TurkNet'den NetSpeed'e geçmeyi düşünüyordum, ne gibi bir sıkıntı yaşadınız?
Müşteri hizmetlerine bağlanmak için minimum 30-40 dk beklersin. Muhatap bulunmuyor. Onun dışında şu son yaşanan siber saldırı zıkkımı dışında yıllarca standart hizmet aldım. Ucuzluk yönünden tercih edilebilir ama karşımda muhatap olsun dersen uzak dur, çöp.

Bahsedilen bilindik sağlayıcılar dışında çoğu sağlayıcıyı ilk kez duyuyorum. Kullanan/kullanmış olan varsa bende bilgilenmek isterim. Mesela türknet kullanırken de teknik problemler oluyor ancak bi muhattap var ve sorunu takip eden yardımcı olan bi müşteri hizmeti var. Bulunduğumuz coğrafyadaki altyapının sorun çıkartma olasılığı da çok yüksek olduğundan o kumara girmek doğru gelmiyor. Mecburen türknete devam edeceğim gibi...

Evet maalesef, sabah NetSpeed'e geçmek için başvuru oluşturdum fakat TurkNet NetSpeed'e göre parasını hakediyormuş... Benim alım gücüm var fakat internet gibi temel ihtiyaca bu paraların ödenmesini asla doğru bulmuyorum. Biraz ilkesel yaklaşım ile eğer daha f/p ve sıkıntısız ISS bulursam ona geçeceğim.

Evet maalesef, sabah NetSpeed'e geçmek için başvuru oluşturdum fakat TurkNet NetSpeed'e göre parasını hakediyormuş... Benim alım gücüm var fakat internet gibi temel ihtiyaca bu paraların ödenmesini asla doğru bulmuyorum. Biraz ilkesel yaklaşım ile eğer daha f/p ve sıkıntısız ISS bulursam ona geçeceğim.
Zamlar gelecek diye Netspeed aboneliğimi iptal edip, Türksat Kablonet taahhütlü internete geçmiştim. Netspeed kullanırken bir sıkıntı yaşamamıştım. TürkNet 700 TL olduysa yakında Netspeed 630 650 TL gibi bir şey olur zaten.

Türkiye gibi enflasyonist bir ülkede taahhütsüz internet kullanılmaz. Adamlar yılda 2 kez geçiriyor bildiğin.