TurkNET'de problem mi var?

Siyu

Yetkin
Merhaba,

Herhangi bir DNS aracı kullanamıyorum, python modülü indiremiyorum, Goodbye, Warp açık olsa dahi (ki çoğu zaman warp açık gözükse bile hiçbir işe yaramıyor bu olay başladığından beri) Discord'a vs. giremiyorum.

Genel bir problem mi var?

Son düzenleme:

Çözüm Önerileri​

1. Bağlantı Durumunu Kontrol Et:
- Modem veya yönlendirici üzerindeki ışıkları kontrol edin. İnternet bağlantısı konusunda herhangi bir sorun varsa, yönlendiriciyi yeniden başlatmayı deneyin.

2. DNS Ayarlarını Değiştirin:
- Bilgisayarınızın veya cihazınızın DNS ayarlarını Google DNS (8.8.8.8 ve 8.8.4.4) olarak değiştirin.
- Bu ayarları değiştirirken cihazınızı yeniden başlatmayı unutmayın.

3. Firewall ve Güvenlik Duvarı:
- Güvenlik yazılımlarının (antivirüs, güvenlik duvarı) bağlantınızı engelleyip engellemediğini kontrol edin. Geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyebilirsiniz.

4. Uygulamaları Yeniden Yükleyin:
- Sorun yaşadığınız uygulamaları (Discord, Goodbye, Warp) kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin.

5. Alternatif Ağ Kullanın:
- Mobil veriye geçiş yaparak ya da farklı bir Wi-Fi ağına bağlanarak bağlantının sorunlu olup olmadığını test edin.

6. VPN Servisini Kontrol Edin:
- Warp açık görünse bile, zaman zaman sorun yaşatabilir. Warp'ı kapatıp normal internet erişiminizi test edin.

7. ISP Durumunu Kontrol Et:
- TurkNET’in sosyal medya hesaplarından veya müşteri hizmetlerinden genel bir sorun yaşanıp yaşanmadığını kontrol edin.

8. Modem Ayarlarını Sıfırlama:
- Modeminizi fabrika ayarlarına döndürün; ancak bu adım sonrası tüm ayarların tekrar yapılandırılması gerekebilir.

Eğer sorun devam ederse, daha fazla bilgi için peachfusion ile iletişime geçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…