Bir de TurkNet GigaFiber sahibi arkadaşlardan biri Bufferbloat testi atabilir mi buraya rica etsem? Wi-Fi ile yapılmış.

@Captain Skriniar isimli arkadaş konuya beğenmedim attı. Nedenini söyler misin sence neden geçilmez?
Bölgeden bölgeye değişir. Benim bölgemde Gigafiber olmasına rağmen TurkNet berbat. Türk Telekom ile 1 kere bile sorun yaşamadım. TurkNet'te ise yaşamadığım sorun kalmadı. Her gün düzenli olarak internet kesintisi yaşıyordum.

Geçilmez çünkü özgür interneti sevmiyorsundur. :D
Kullanamadığım internetin neyi özgür?

Bölgeden bölgeye değişir. Benim bölgemde Gigafiber olmasına rağmen TurkNet berbat. Türk Telekom ile 1 kere bile sorun yaşamadım. TurkNet'te ise yaşamadığım sorun kalmadı. Her gün düzenli olarak internet kesintisi yaşıyordum.

Kullanamadığım internetin neyi özgür?
Yaşadığınız sorun nedir?

Sanırım okumadınız. Her gün internet sebepsiz yere kesiliyor. Bununla ilgili sürekli iletişime geçtim ve her seferinde saçma bahanelerle geçiştirdiler. Birde 100 Mbps paket almama rağmen (altyapı ve modem kaldırıyor) 70 Mbps alıyordum. Her söylediğimde aynı sorunlar başıma geliyor. Fazlaca özgür bir internetti.

Sanırım okumadınız. Her gün internet sebepsiz yere kesiliyor. Bununla ilgili sürekli iletişime geçtim ve her seferinde saçma bahanelerle geçiştirdiler. Bir de 100 Mbps paket almama rağmen (altyapı ve modem kaldırıyor) 70 Mbps alıyordum. Her söylediğimde aynı sorunlar başıma geliyor. Fazlaca özgür bir internetti.

Dediğiniz gibi bölgesel bir sorun gibi duruyor adınıza üzüldüm. Simetrik internet varken 1000/50 kullanmak üzücü.

Son düzenleyen: Moderatör: