TurkTelekom'da hic kopma sorunu yasamadiysan; GigaFiber'de yasama ihtimalin var, haberin olsun.
Ben yaklasik 8-9 aydir kullaniyorum. Istanbul'da 7-8 kez koptu. Ankara'da ise 1 kez gitti simdiye kadar.

Hocam az önce sansüronline'dan Turknet TT VDSL geçtim sonuç böyle.

1781259482758.webp

Bu da sansüronline FTTB fiber her iki Test'de SQM açık.

1781259660005.webp

Anlattığı sorun ile alakası yok dediğiniz şeyin. İnternet özgürmüş, DNS değiştirip yasaklı sitelere girebiliyormuşsun kolayca. Sorunlu internet, altyapı vs. deseniz anlayacağım da.
Özgür olmamasından kastım yasaklı site değil. İstediğim zaman kullanamadığım için özgür olmadığını yazdım. Özgür kelimesinin anlamına bakınca dediklerimle uyuşuyor. Sonuçta her zaman kullanamadım ben bu interneti.

Özgür olmamasından kastım yasaklı site değil. İstediğim zaman kullanamadığım için özgür olmadığını yazdım. Özgür kelimesinin anlamına bakınca dediklerimle uyuşuyor. Sonuçta her zaman kullanamadım ben bu interneti.
Sonuçta interneti özgür bir şekilde kullanabiliyorsun. Sınırsız kelimesi daha çok yakışabilirdi senin için.

Sırf çamur atmak için konu açmışlar, raporlayınca moderatörler reddediyor... Beleş internet istediler de vermedilerse... Superonline düşmanı troll oldular...

Sansüronline güzel internet verdi de biz mi kullanmadık hocam? Aynı bölge, aynı modem; Sansüronline 60 ms verirken (fiber) Turknet 30 ms veriyor (VDSL). Sadece biz sevmesek anlarım dediğinizi ama Sansüronline'ı sadece evinde TV+ ve YouTube izleyenlere öneririm. Oyun oynuyorsanız tavsiye etmiyorum, berbat. Kitapçık okuyan MH uğraşmayı tercih etmiyorum. Sırf modem değiştirmeyelim diye PPPoE bilgilerini vermiyorlar, mesh gibi güzel özellikleri arayüzden gizliyorlar yani hâlâ tercih etmek isterseniz Sansüronline orada, aklı olan kullanmaz.