N2mYoqh

Başarılı
Yer
Afyonkarahisar
Merhaba arkadaşlar,

Uzun zaman önce Turknet kullanıcısıydım. Yaşadığım bazı iletişim ve bağlantı problemleri nedeniyle TTNET'e geçmiştim. Fakat sosyal destek indirimi olmasına rağmen TTNET fiyatı 780 TL. İnternet üzerinden yaptığım araştırmada Turknet'te altyapım 43 MB desteği mevcut görünüyor ve indirimsiz fiyatı 750 TL. Sosyal destek indirimi;

Hesaplama detayları.
  • Normal fiyat: 750 TL.
  • İndirim oranı: %25
  • İndirim miktarı: 750 × 0,25 = 187,50 TL.
  • Ödenecek tutar: 750 - 187,50 = 562,50 TL.
Sizce geçmeli miyim? Turknet kalitesini biliyorum fakat önceden yaşadığım sıkıntılı süreç beni bir hayli yordu. Aynı şeylerin yaşanmasından endişe ediyorum. Öneriniz nedir? Geçersem tekrar sorunlar yaşar mıyım? Bir de bağlantı süreci biraz meşakkatli görünüyor.

Telekom'un fiber altyapısında kullanıyorum Türknet'i ve memnunum. Türknet'ten şikayetçi olanların çoğunluğu Gigafiber müşterileri. Gigafiber'i genelde havai olarak getirdikleri için ve eğer kentsel dönüşüm bölgesindeyse ve apartman yıkılıyorsa hat zarar görüyor ve kesintiler çok sürüyor. Ekipler de hep taşeron ve ne kadar profesyoneller muamma. Telekom altyapınız görece düzgünse Türknet kaynaklı arıza yaşamanız zor. DSL sahalarda genelde saha kaynaklı oluyor arızalar. Geçin Türknet'e memnun kalmazsanız Türk Telekom'a geçersiniz zaten taahhüt yok.

Önceki yaşadığım sorun iç hat ile alakalıydı. Sorunu komple çözdüm, sıfır kablo ile dışarıdan hat çektim odaya. Bir de böyle deneyelim, bakalım sonuç ne olacak. Teşekkür ederim öneriniz için.

Önceki yaşadığım sorun iç hat ile alakalıydı. Sorunu komple çözdüm, sıfır kablo ile dışarıdan hat çektim odaya. Bir de böyle deneyelim, bakalım sonuç ne olacak. Teşekkür ederim öneriniz için.
Galiba DSL kullanıyorsunuz. TurkNet altyapıyı genelde TT'den alıyor, yani binanızda TT neyse, TurkNet'te o olacaktır. TTNET'de Türk Telekom'dan alıyor diye biliyorum.

Galiba DSL kullanıyorsunuz. TurkNet altyapıyı genelde TT'den alıyor, yani binanızda TT neyse, TurkNet'te o olacaktır. TTNET'de Türk Telekom'dan alıyor diye biliyorum.
Evet öyleymiş görüştüm türknet ile tt'nin alt yapısını kullandıklarını söylediler. TT ile de görüştüm indirimli fiyat farkı arada 60 tl kadar bi fark var hızlar ise aynı 35 mb karar veremedim doğrusu.

Evet öyleymiş görüştüm türknet ile tt'nin alt yapısını kullandıklarını söylediler. TT ile de görüştüm indirimli fiyat farkı arada 60 tl kadar bi fark var hızlar ise aynı 35 mb karar veremedim doğrusu.
Fark 60 lira ise direkt Türk Telekom'a geçin uğraşmayın.