Turknet’e geçiş süreci nasıl işliyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SF26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 136
  • Etiketler Etiketler
    geçiş turknet
Hocam mesele o ya zaten, ben D-Smart Mega paketinde İnternet+uydu yayını+D-Smart GO Mega kullanıyorum.

Hocam mesele o ya zaten, ben D-Smart Mega paketinde İnternet+uydu yayını+D-Smart GO Mega kullanıyorum.
Sonuçta internetinize ait bir abone numarası vardır, ve geçiş işlemlerinde sizden abone numarası istiyorlar. Bunu öğrenmek için D-Smart online işlemler varsa genelde abone no bilgisi yazar, ya da fatura içinde, olmadı müşteri hizmetlerini arayıp sorun.

Son faturam alttaki gibi, internet+modemin parasını düşecekler değil mi?

Son faturam alttaki gibi, internet+modemin parasını düşecekler değil mi?

Eki Görüntüle 278593
Modem özel bir satın alma durumunu ilgilendiriyor. Cayma bedeli şöyle işler. Her internet fiyatı Kampanyaları ilgilendirir. Örnek 600 TL aylık ödemesi olan bir internet fiyatın kampanyasız fiyatı yani normal fiyatı kendilerine göre söz de indirimsiz olan fiyatı 2000TL'dir. Taahhut anlaşmasıda örnek 12 aydır. Siz interneti atıyorum 3. ayda kapatmak istiyorsunuz, bu durumda 3 ay boyunca size sağlamış oldukları indirimsiz olan toplam fiyat üzerinden indirim yaptıkları fiyat aralığını toplayıp hesaplarlar, ve geride kalan sözleşmenizde ki 9 ay içinde aynısını yaparlar, sonra kullanıcı için hangisi daha az fiyat çıkarsa o cayma bedelinizin ne olduğunu belirler Sadece internet için yapılan kampanya geçerlidir. Tabii sizin sözleşmeniz nasıl bilemem. Ama kesinlikle modem için bir geri ödeme asla yapmazlar. Diğer ürünleriniz için olma olasılığı var, çünkü internet kampanyası adı altında yaptığınız bir anlaşma ise o zaman cayma bedelinizi 3.000 TL kadardı sanırım ya da 2000 TL mi neydi işte TurkNet bunu faturalardan düşerek öder.

D-Smart üyeliği ile Turknet üyeliği aynı kişi üzerine olmalı yoksa cayma bedeli iadesi yapmıyorlar.

Yarın arayıp sor'caz o zaman.

D-Smart üyeliği ile Turknet üyeliği aynı kişi üzerine olmalı yoksa cayma bedeli iadesi yapmıyorlar.
Ondan yana sıkıntı yok.

@kompetankedi hocam siz de bakar mısınız?

Ben sansüronline'dan Turknet'e geçerken süreç şöyle oldu. İlk önce aradık, kayıt açtılar ve dediler ki internet erişiminiz geldikten sonra sansüronline'ı iptal edin ve cayma bedeli faturanızı uygulama üzerinden yükleyin dediler. Biz de ödedik ve faturayı uygulamadan yükledik, otomatik indirim yaptılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…