Turknet’e geçiş süreci nasıl işliyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SF26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 172
  • Etiketler Etiketler
    geçiş turknet
Bunu demeleri iyi olmuş, ama şunu bil ve ona göre ayarla kendini. Daha öncede söyledim eğer faturan bir internet abonesi numarası üzerinden kesiliyorsa içinde olan diğer paketleride dolasıyla ilgilendirecektir, yani bu internet aboneliğine ait çıkan fatura için TurkNet karşılayacaktır, ama bundan emin olman gerek. O yüzden D-Smart müşteri temsilcilerini arayıp abonesi olduğun internet abone numarasını iste, bunun için genelde hangi firma olursa olsun kem küm yapıyor, o yüzden Kredi kartıma ait online işlemlerden ödeyeceğim diye eklersin. Daha sonra kartına ait online işlemler arayüzü üzerinden bile bu no ile fatura bilgilerine bak. Kontrol et toplam ödediğin fatura fiyatı ile aynı fiyat fatura bilgisi varsa TurkNet firmasına cayma bedelini ödemek zorunda. Biraz kurnazlık yapar gibi oldu ama eğer öyleyse bu tamamen legal bir durum söz konusudur.

Toptan iptal edeceğim D-Smart'ı, cayma bedelini ve faturayı göndereceğim ve onlar internet kısmının cayma bedelini faturamdan düşecek. Durum bu di mi hocam?

Toptan iptal edeceğim D-Smart'ı, cayma bedelini ve faturayı göndereceğim ve onlar internet kısmının cayma bedelini faturamdan düşecek. Durum bu di mi hocam?
İptal etme durumunu kendilerine açıkladınız di mi ? Eğer açıklama yaptıysanız ne konuştuysanız ona göre haraket edebilirsiniz. Evet cayma bedeli ne ödeyecekseniz ki önce ödemek zorundasınız çünkü ödenmiş faturaya bakıyorlar, ondan sonra size sundukları internetin faturalarından indirimi uygulayıp fatura fiyatından düşecekler toplam ne kadarsa işte...

4300 TL total cayma bedelim var, bunun 3691 TL'lik kısmı internetinki.

4300 TL total cayma bedelim var, bunun 3691 TL'lik kısmı internetinki.
İyi "₺5.000’e kadar taahhüt cayma bedelini karşılarız." Karşıladıkları bedelide arttırmışlar. Sanırım benimde nakitim olduğu zaman abonesi olduğum Türk Telekomu bırakacağım. 6 aydan sonra 1280 TL ödemek istemiyorum Gerçi 6 ay sonra TurkNet'e ve hepsine zam gelir o zaman eşitlenir herhalde, bilemem ama bakalım, durumlara bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…