Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Aralık 2023
İlk üye olduğunuz ekranda yer alır. Mevcut internet hizmetiniz var kısmını seçip hizmet numaranızı girmeliydiniz.Aboneliğim var TurkNet'e geçiş yapıyorum ama benden hizmet numarası istemedi, bu ekrandayım devam etmeli miyim?
Kriyus
Yetkin
- Makaleler
- 1
İlk üye olduğunuz ekranda yer alır. Mevcut internet hizmetiniz var kısmını seçip hizmet numaranızı girmeliydiniz.
Yazıyordu ama altında tik falan yoktu, şu an ne yapmalıyım.
Başvuruyu iptal edebilir miyim?
Fallegan
Uzman
Bir önceki ekranda en sonda hizmet no yazıyordu, ben daha dün yaptığım için hatırlıyorum. O olmadan geçemezdiniz zaten, nasıl kabul oldu anlamadım girmeden. Ararlar herhalde ya da siz arayın, geçiş talebimde bir sorun veya eksik var mı diye varsa tamamlarlar.
Kriyus
Yetkin
- Makaleler
- 1
Bir önceki ekranda en sonda hizmet no yazıyordu, ben daha dün yaptığım için hatırlıyorum. O olmadan geçemezdiniz zaten, nasıl kabul oldu anlamadım girmeden. Ararlar herhalde ya da siz arayın, geçiş talebimde bir sorun veya eksik var mı diye varsa tamamlarlar.
Aradım ama benimle konuşan kişi sanırım hiçbir şey bilmiyor. Konuyu anlattım ekip gelecek falan dedi konu ile alakasız.
Şu an Millenicom kullanıyorum, onları arayıp aboneliği iptal etsem daha mı iyi olur.
Fallegan
Uzman
Geçiş yapmanız daha kolay olur, geçiş yaptığınız ISS her şeyi hallediyor. İptal bildirimi Millenicoma gönderilmiştir zaten.Aradım ama benimle konuşan kişi sanırım hiçbir şey bilmiyor. Konuyu anlattım ekip gelecek falan dedi konu ile alakasız.
Şu an Millenicom kullanıyorum, onları arayıp aboneliği iptal etsem daha mı iyi olur.
Kriyus
Yetkin
- Makaleler
- 1
Geçiş yapmanız daha kolay olur, geçiş yaptığınız ISS her şeyi hallediyor. İptal bildirimi Millenicom'a gönderilmiştir zaten.
e-Devlet'ten onay vermedim daha. Herhalde verirsem yeni internet bağlıyacaklar. Başvurunun düşmesini bekleyeceğim.
Müşteri hizmetlerini arayın düzeltsinler. İşi bilen birini bulana kadar deneyin.e-Devlet'ten onay vermedim daha. Herhalde verirsem yeni internet bağlıyacaklar. Başvurunun düşmesini bekleyeceğim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347