Türknet avantajını iyice kaybetti. Önceden uygun fiyatlı ve hizmeti güzel olduğu için tercih ediliyordu, şimdi bu fiyatlar hiç mantıklı değil. TT veya diğer şirketlerden taahhüt yaptırmak daha mantıklı.
1000 mpbs ve sorunsuzluk için hatta TT'nin saçma sapan hız düşürmelerini çekmemek için kullanmaya devam edeceğim. (Turkcell'den nefret ediyorum) f/p'lığı bitti.
Türknet avantajını iyice kaybetti. Önceden uygun fiyatlı ve hizmeti güzel olduğu için tercih ediliyordu, şimdi bu fiyatlar hiç mantıklı değil. TT veya diğer şirketlerden taahhüt yaptırmak daha mantıklı.
Zamdan önceki zamanlarda yakalarsan evet mantıklı veya arkadaşların dediği gibi Türknet zammından önce peşin ödeme yaparsan. (Bana göre mantıksız, peşin paramı neden bağlayayım. Taahhüt yapıp o zamanki paradan ödemek daha mantıklı geliyor bana.)
Arkadaşlar bu kampanya mantıklı mı sizce? Turkcell'i sevmiyorum daha önce mahkemelik olduğum için. Kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi? Ben şu an mevcutta 1000 mpbs Turknet kullanıyorum 900'e-800 arada sıra geceleri kesilme oluyor o da önceden haber veriyorlar.
Arkadaşlar bu kampanya mantıklı mı sizce? Turkcell'i sevmiyorum daha önce mahkemelik olduğum için. Kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi? Ben şu an mevcutta 1000 mpbs Turknet kullanıyorum 900'e-800 arada sıra geceleri kesilme oluyor o da önceden haber veriyorlar.
Fiyata şikayet edenler TT fiyatlarından haberdarlar mı acaba? Tarifenin üstüne aylık modem ücreti de çabası. Diğer firmalarda zam yapacak. Her ISS'nın paket fiyatları oransal olarak yükseliyor. Değişen bir şey yok.
Zamdan önceki zamanlarda yakalarsan evet mantıklı veya arkadaşların dediği gibi Türknet zammından önce peşin ödeme yaparsan. (Bana göre mantıksız, peşin paramı neden bağlayayım. Taahhüt yapıp o zamanki paradan ödemek daha mantıklı geliyor bana.)
Zam zamanları aşağı yukarı belli zaten; ya yıl başı ya da haziran ayı, tahmin edilmesi zor değil. Öngörüp taahhüt yapılabilir ama buradaki sorun Türknet bence artık çok pahalı. Ortada taahhüt yok, her ay tıkır tıkır paralar ödeniyor, yine de diğerleriyle neredeyse aynı fiyat.
Peşin ödeme konusuna ben de katılıyorum, bana da saçma geliyor.