Bende artık alternatif internet servis sağlayıcısı bakacağım çünkü Türk Telekom ekibi gelmişti TurkNet'in verdiğimiz hız size gelmiyor diye gelen adamlar OS desteklemiyor elinizdeki telefonlar desteklemiyor vs dedi.
Anlık 100/20 Türknet kullanıcısıyım. Biraz bakındım ama kullanan arkadaşlarım yok. Altyapım Türk Telekom'dan. D-Smart, Gigaspeed, Netgsm gibi markalar hakkında bilgisi olan var mı? 950 civarı para vereceksem hiç yoktan 1000 mbps kullanayım. Kullanamazsam 100'de kalırsam da 600-700 dolaylarında bir şey istiyorum o da Netgsm sanırım. İşin garibi Netgsm sitesi max 100 mbps gösterirken Gigaspeed ve D-Smart 1000 mbps gösteriyor.
1000 Mbps ve sorunsuzluk için hatta TT'nin saçma sapan hız düşürmelerini çekmemek için kullanmaya devam edeceğim. (Turkcell'den nefret ediyorum) F/P'lığı bitti.
Neden olumsuz emoji alıyorum anlayamadım Fiyat konusunda tepki verecekseniz bana değil gerekli mercilere verin. He yok Kazıkcell'e laf attığım içinse onu da savunmaya devam edebilirsiniz hiç sorun değil. TT'nin kablo kalitesinden dolayı verdiği hizmete zaten bir şey demiyorum. Her ay en az 5 kere arardım hızım düştü düzeltin diye beyefendi sinyalinizi sıfırlıyoruz teknik bir arıza olmuş "eee dilerseniz 24'ten 50'ye 50'den 100 Mbps'e çıkartalım" gibi gibi satış stratejisini bilmeyen yoktur zaten. Tabii bu sorunları sizler yaşamayabilirsiniz ama ben yaşadım. 2 yıldır TurkNet kullanıyorum belki en fazla 5 kere sorun yaşamışımdır.
Yıl sonuna kadar kullanmaya devam sonrasında F/P hangisindeyse ona bakarım.
Tam tersi TurkNet'e F/P'lığı bitti dediğim içinde olumsuz emoji atmış olabilirsiniz bilmiyorum ama herkesin düşüncesi farklı olabilir saygı duyarım.
1000 mbps kullanıyorum diğer ISS'lere göre bence iyi diğerlerinde çok uğraştırdılar zamanında tekrar o telefonlaşmalara dönmek istemiyorum. Kızacaksanız BTK'ya ve onu yönetenlere sitem edin yılda 2 kere zam yapabilirsin maddesini meclisten geçirmiş, bunlarda ses çıkaran olmayınca basıyor zam.