aleynakestirci

Başarılı
TurkNet kullanıyorum ve son 2 aydır ciddi sorunlar yaşıyorum. Esenler bölgesinde yaklaşık 1 hafta süren bir kesinti oldu. Bu kesintiden önce 1000 Mbps hız alıyordum. Kesinti giderildiği söylendikten sonra ise hızım kablolu bağlantıda bile 20-30 Mbps seviyelerine kadar düştü.

Şu anda tekrar internet kesintisi yaşıyoruz ve anladığım kadarıyla bu sorunu bölgede birçok kişi yaşıyor. Canlı destek üzerinden ise maalesef detaylı ve net bir bilgi alamıyoruz. (Canlı destekleri yok)

Bu konuda bir açıklama veya yardımcı olabilecek biri var mı? Eğer mümkünse Recep Baltaş'ın da konuyla ilgilenmesini rica ediyorum.

@Recep Baltaş.

Esenler'in neresi? Ben yıllardır kullanıyorum, gece 3-4 arası kısa bir süreliğine kesinti oluyor onun dışında herhangi bir sorun yaşadığımı hatırlamıyorum.

Yıllar önce 2-2.5 ay kadar packet loss sorunu yaşadım. Mahalledeki kullanım yoğunluğundan diye düşünüyordum. Büyük ihtimalle de öyleydi. Sorun yaşadığım süreçte aynı mahallede sorun yaşayan 3-4 kişi daha bulmuştum forumlarda. WhatsApp grubu kurmuştuk. Hep birlikte sorun var desek de pek umursayan olmadı online destekten. Online desteğin yolladığı eve gelen çalışanlarda sorunun santrallerden olduğunu söylemişti. Kimse bir şey yapmıyordu ve bayağı delirmiştim o zamanlar. İnternet olmasa daha iyiydi :D. Dalgasına CEO'ya mı yazsak falan diye tartışıyorduk. Ben LinkedIn üzerinden cem beye DM attım (şu an atılıyor mu pek fikrim yok. Bayağı değişmiş galiba LinkedIn). Cem beye yazdıktan 2 gün sonra galiba yine üst düzey yetkili bir hanımefendi LinkedIn'den bana yazmıştı. 1 hafta içinde de sorunumuz çözüldü. Bir de sorun yaşadığımız ay kadar iade sağlandı. O dönem GigaFiber'e özel telefon numarası olduğunu öğrenmiştim. Şu an baktığımda göremedim özel numarayı. Galiba kaldırmışlar. O yüzden Full TurkNet savunuyordum. GigaFiber'e özel müşteri hizmetleri falan var nasıl ulaşamıyorsunuz diye. Kendi altyapılarına özel müşteri hizmetlerini kapamaları kötü olmuş. Daha üst bir yetkiliyle görüşmezseniz zor gibi. İşten anlayan birisi lazım. Yoksa müşteri hizmetleri sizi oyalayıp duracak.