Detaylar
Kim cevapladı?Fake zannedenler olmuş, ben oluşturdum hesabı.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Konuşma üslubuna bakacak olursak yaşları baya küçük. Bu denli küçük yaşlı kişiler bu denli hack işlerini nasıl yapabiliyor, yani gerçekten bu mümkün mü? Hani baya psikopat çocuklar olmalı herhalde. Ben top oynuyordum küçükken ya
Konuşma üslubuna bakacak olursak yaşları bayağı küçük. Bu denli küçük yaşlı kişiler bu denli hack işlerini nasıl yapabiliyor, yani gerçekten bu mümkün mü? Hani bayağı psikopat çocuklar olmalı herhalde. Ben top oynuyordum küçükken ya![]()
İnan bana o kadar zor değil. Hack forumlarında öğretilen en basit şeyleri yapıyorlar sqlmap vb. hacker falan değil bu , baksana opsec falan umurunda değil.
Heyt be Breachforums. Orada neler neler paylaşıldı be zamanında. @Recep Baltaş hocam size de artık Breachforums'lu diyebilir miyiz? 
Şaka bir yana Breachforums'da zamanında yanlış hatırlamıyorsam Anonymous tarafından çalınan EGM verilerinden tutun da hepimizin şifrelerini patlatan, Chrome'un içinden geçen Naz.Api'nin combolistleri bile var. Turknet verileri hiçbir şey bence orası için. Valla çalınması kötü olmuş. Büyük ihtimal de doğru.
Şaka bir yana Breachforums'da zamanında yanlış hatırlamıyorsam Anonymous tarafından çalınan EGM verilerinden tutun da hepimizin şifrelerini patlatan, Chrome'un içinden geçen Naz.Api'nin combolistleri bile var. Turknet verileri hiçbir şey bence orası için. Valla çalınması kötü olmuş. Büyük ihtimal de doğru.
Yeni konular
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-