tugrul

Yetkin
Yer
İstanbul, TR
Mahallemize yıl başından önce Türk Telekom Fiber geldi. Ocak ayında da aktive ettiler. Hemen TurkNet'le görüştüm ve 100/20 alabileceğimi söylemişlerdi ve fibere geçireceklerini söylemişlerdi. E tamam dedim ve başlattım işlemleri, kurulum vs. oldu bitti ardından interneti test ettiğimde 100/100 aldığımı gördüm ve şaşırdım demek ki 100/100 verebiliyorlarmış. Şimdi başka bir konudaki arkadaşa atmak için test ettiğimde enteresan bir şekilde 100/1000 aldığımı gördüm. Bu nasıl oluyor mantıklı bir şey gelmedi aklıma ama keşke tam tersi olsaymış diyorum.

Mahallemize yıl başından önce Türk Telekom fiber geldi. Ocak ayında da aktive ettiler. Hemen TurkNet'le görüştüm ve 100/20 alabileceğimi söylemişlerdi ve fibere geçireceklerini söylemişlerdi. E tamam dedim ve başlattım işlemleri, kurulum vs. oldubitti ardından interneti test ettiğimde 100/100 aldığımı gördüm ve şaşırdım demek ki 100/100 verebiliyorlarmış. Şimdi başka bir konudaki arkadaşa atmak için test ettiğimde enteresan bir şekilde 100/1000 aldığımı gördüm. Bu nasıl oluyor mantıklı bir şey gelmedi aklıma ama keşke tam tersi olsaymış diyorum.

Bence fark etmezler çaktırmayın kullanın.